green

Selam tekrar,

Evet, bende herhangi bir şekilde tepki alamamakta dolayı üzülmüştüm :)

tarihler konusunda net bilgiyi daha ileride veririm,atmadan sağlam bilgi verebilmek adına. ayrıca o döneme ait foto'lar bile gönderebilirim. ulen bizde öyle bahsediyoruz ki, sanki 2.dünya savaşında kurmuşuz da, bizden sonra 3 nesil falan devam ettirimiş grubu :)

şaka bir yana, halen ismin korunarak devam ediyor olması beni çok mutlu etti. ilk fırsatta gelip dinlemek isterim sizleri, hatta bir şarkı bile çalabilirsek hep birlikte harika olur.

Geçen hafta Ankara'daydım, zaten artık akraba dahi olduğumuz Kapris Grubu, Şeytan Tüyü, Grup Hayır tayfası ile hep birlikteyiz. (Akraba ; benle Serter bacanak olduk :) ) bir dahakine sizlerin programla çakışırsa gelişim mutlaka görüşelim :)

bu arada bizler ufak ufak Ankara'yı Bursa'ya taşıyoruz. Kapris, Şeytan Tüyü, Şarap,Tuşe gibi gruplar burada sahneye almaya başladı Kat3 adlı bir mekan'da. arzu etmeniz durumunda sizlere yardımcı olabilir o konuda...

Batuhan hatırlayacaktır, biz zamanında Cemal,Mete,Baran,Volkan,ve ben olarak Night Flight olarakçalıyorduk. onların da çok keyifli bir grubu vardı, zaten Gölge o zaman Gölgeydi. Gölge'de yine birlikte aynı gün içinde çalmıştık, ama bu olaylar 1998 falan yanlış hatırlamıyorsam..

ya bu arada bahsettigim arkadasların irtibat bilgileri falan var mıdır sizlerde arkadaşlar, Emre,Cem,Öniz falan. ulaştırabilirseniz harika olur.

görüşmek üzere...
 
Ya bir vokalistleri vardi, gecen sene herhalde golge de calarlarken eski Green i cok aramistim sahnesi ve sesi yuzunden.Bakalim yeni kadro nasil?
 
çok sağlam bir grup geçen hafta ilk kez dinledim ankara da bu kadar işini iyi yapan bir gruba daha önce pek rastlamadım... performance anında çok rahat bir şekilde öne çıkan şey bu adamlar iyi bir profesyonel...!
 
sevgili minik yeşil adamlar,

yarın (15.ağustos) if'de mesainize başlıyormusunuz? başlıyorsanız saat kaçta başlıyorsunuz? dolar ne kadar? n'olcak bu türkiye'nin hali?

istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. sorularıma uygun cevap alırsam yarın mesainizde bulunmak isterim. özledim, görüşelim...

sevgiler
 
Yılların grubu Green yarın (bugün:) muhtemelen son performansına çıkıyor. Batuhan'ın İstanbul'a yerleşme kararı neticesinde 28 Aralık 2007 Cuma gecesi saat 23-24 arası IF'te çalıp gözyaşları içinde toparlanıcaz. Grup tarihinde emeği geçen herkese sevgiler, saygılar.
Green dağılmış değil, ama belirsiz bir sürece girdik...
 
Çok oldu buraya yazmayalı, ama önemli gelişmeler var:
Yeni solistimiz Tanay Kıratlılar’la Green’e kaldığı yerden devam ediyoruz. Diğer grup elemanlarında bir değişiklik yok.
Cuma geceleri 24’te Tunalı Gölge’deyiz.
 
Tarzda değişiklikler oldu mu:)

Çok sevindim Green 'in sahneye yeniden dönmesine.. Benim için bir taşla 2 kuş oldu bu durum.

Hem Green hem de Tanay :)

Yakın zamanda kulak pasımı silmek üzere en önde bulunacağım :)
 
Selamlar herkese

Uzun zamandır girmiyordum buralara bir bakayım dedim. varmı bişeyler diye :)
teşekkür ederim metecim menekşecim. bekleriz efendim programa:). eğlenelim, coşalım :)

bu hafataya özel overallda da çalıyoruz c.tesi. Sonra belki her c.tesi :))
 
Batu'nun İstanbul'a yerleştiğini duydum.
Kendisi adına sevindim ama onun gibi iyi bir insan ve müzisyenle çalışamayacağınız için sizin adınıza üzüldüm.
Umarım herşey O'nun ve sizin gönlünüzce olur.
Sevgiler
MG
 
Evet Batuhan İstanbul'a yerleşti, biz de çok iyi bir arkadaş ve grup elemanını üzülerek oralara yolladık. Şanslıymışız ki Tanay'ı bulduk.
"Dağılmama Özelliği"ne sahip bir grup olan Green yeni maceralarına Cuma Gölge, Cumartesi Overall'da devam ediyor :)
 
Geri
Üst