Whisky

:D Sevgili, Alpay Şalt. Objektifin yeni davulcusu Taner hakkında neler düşünüyorsun? Objektif forumunda baya tepki aldıda. Ve diğer grup elemanları hakkında neler düşünüyorsun? Şu anda hala Gür Akadlamı çalışıyorsunuz?
Saygılar - Teşekkürler.
 
Selamlar,
Belki de Türk müzik tarihinde şimdiye kadar yapılmış en iyi şarkı "Sen bana baharla geldin" şarkısıdır.

Uzun süre şarkıyı yana yana orada burada arayıp bulamadıktan sonra, yıllar önce satın aldığım ateş suyu albümünü tekrar elime geçti. Kaset artık eskisi kadar iyi çalmıyor. Ama yine de dinlemek isteyen olursa şarkı burada:

Sen bana baharla geldin:
http://www.megaupload.com/?d=KMNGITUG

Yabancılara Türkçe Rock müziğini anlatırken birkaç albüm upload ettim mekar veden buradan bakabilir:
http://www.turkishclass.com/forumTitle_21_738
 
arif baba dönsün yeter benim için idolüm benim türkiyenin en iyi gitaristi bence...alpay şalt ve çağatay ateş devam ediyor bir şekilde biliyorsunuz serdar çokuslu da esnaf olmuş artık.
 
türkçe sözlü müzik yapan yegane metal grubumuz :)başkası da yok zaten şuan pentagram devam ediyor ama onlar da ingilizce sözlü yani 80li yılların sonlarına doğru babaanne 90lı yıllarda ateşin suyu 96da güneşin tahtı 98 de de best of niteliğindeki unplugged dünyanın kapısı...dört albümde mutlaka bulunmalı,arşivlik kesinlikle ateşin suyu albümü sırasında grubun kurucusu ve beyni kamil özaydını kaybettik daha sonra serdar çokuslu önderliğinde grup yoluna devam etti özellikle davulcuları alpay bu işi türkiyede kuşkusuz en iyi yapanlardan birisi :roll: müthiş bir yetenek... basçıları çağatayın güneşin tahtındaki performansı dört dörtlük- whısky kadar iyi çalan bir grubumuz daha çıkarmı bilmiyorum ama pek de ihtimal vermiyorum ben :evil:
bir de whısky şarkılarından bir liste forum dostlarına
bak biz genciz
cadı
cumartesi
yalnız seninle
yak bizi
yabancılar
ayna
köşe başı dramı
çılgınlık zamanı
ilkbahar
vazgeç
dünyanın kapısı
sen bana baharla geldinden bahsetmesek iyi olur kusursuz bir şarkıdır!!!
bu kız cadı bu kız cadı ne hale koydu beni :roll:


bak biz genciz rockn rollu dinleriz :evil: :evil: :evil:

1987-babanne
1993-ateşin suyu
1996-güneşin tahtı
1998-dünyanın kapısı-unplugged
şunu da eklemeden olmaz 80lerde devil,80lerin sonunda kurulan objektif ve dr.skullu düşününce whısky bu halkanın kuşkusuz en iyisi ;) güneşin tahtı albümünü dinlememek başlı başına büyük kayıp :evil:müthiş 10 şarkıyı içerir bu albüm!!!hardaldan sonra whısky de efsane oldu anlaşılan :evil:
 
anti-social kardeşim,bence de whısky tek başına iktidar olur diğerleri de baba baba muhalefet :D 80li yıllardaki whısky-devil rekabetini ıron maıden-saxon rekabetine benzetmişimdir hep :roll:neden mi?konu eğer new wave of british heavy metalse bu çekişmeler böyledir ;) 96da çıkan güneşin tahtı albümündeki hardn heavy soundun bir başka türk grubundan çıkması konusunda umutsuzum :evil: umarım,ben yanılırım...
gökyüzünden kayan bir yıldız gördüm
hemen bir dilek tuttum :evil:
 
...hatırla yaşgünü partini
blue jean pantolonla
gelmiştim ya

çok kızarsın sandım
ama hiç kızmadın
oysaaaa....

hey gidi günler hey çok özledim whisky dinleyebildiğim -albümlerimi hacıladılar çünkü :( - o günleri.
 
Geri
Üst