Hocam Tweed Bass modellemesi nasıl ? Satın alayım mı ? 🙂işte böyle bağlıyorum..
49524 eklentisini görüntüle
Ben çok beğendim kardeş bana yetiyor şimdilik, ama expantion pack mi o? valla bilmiyorum🙂 ben jamup aldıktan sonra ara ara gelen 5 dolar yok 10 dolar ları kabul ediyordum hep , en son tüm pack 150 tl mi neydi mesaj vardı aldım onuda🙂 kafam rahat 🙂Hocam Tweed Bass modellemesi nasıl ? Satın alayım mı ? 🙂
Ben de Bias'e expansion pack almıştım indirim bulunca 🙂Ben çok beğendim kardeş bana yetiyor şimdilik, ama expantion pack mi o? valla bilmiyorum🙂 ben jamup aldıktan sonra ara ara gelen 5 dolar yok 10 dolar ları kabul ediyordum hep , en son tüm pack 150 tl mi neydi mesaj vardı aldım onuda🙂 kafam rahat 🙂
hiç duymamıştım araştıralım bakalım😉jailbreakin gözünü seveyim. programları normal aldım bir tane ek paket ile kalanların hepsi jb ile geldi.
Unutmayin ama jailbreak yaptırmak garantiyi yakiyor.hiç duymamıştım araştıralım bakalım😉
Aynen hocam video kaydı yaparken kuru gitarı alıyor sadece. Gitarı efektli olarak almıyor maalesef. Belki aynı anda Garageband'den sadece sesi kaydedip video kaydını kameradan yaparak sonradan iMovie gibi bir programla ses ve video birleştirilebilir. Denemek lazım. Ben Auria (Ipad'deki en iyi daw bence) ile denedim henüz başaramadım. Auria ve video kaydını eş zamanlı açınca ilginç bir uğultu geldi.Ben denedim, kuru gitarı alıyor direkt dıştan gelen sesi almadı. iRig ile girince mikrofon olarak onu seçtiğinden dış ses mikrofonu es geçti.
Aynı anda video kaydı yapmayı denediniz mi ?Auria hiç denemedim ben Cubasis kullanıyorum, insert olarak jamup atıyorum kanala ya da audiobus ile yönlendirme yapıyorum.