Radical Noise

slayerbodom demiş ki:
Tekrar bir araya gelmeleri imkansız dediler şimdi ise albüm'ü piyasaya sürüyorlar garip :roll:

albümün telif hakkı tamamıyla zihni ye ait gruba dair bir istek değil bu , satar mı satmaz mı bilinmez ama , hakettiği ilgiyi göremedi 8000 civarı sattı bu zamana kadar yanılmıyorsam :roll:
 
bence de kaçırılmaması gereken bir grub dinlemeyenler hakkında
en çok hoşuma giden albumu plan b
ençok hoşuma giden şarkılarıda
uyan, angry son,bazen (albumun en iyi şarkısı bana göre)
 
Türkiye'de şuphesiz hardcore un babası.. Böyle gruplar dağılınca için yanıyo :( keşke dağılmasalardı...

:idea: ALINTIDIR:idea:
Rock the nations'ın "metalci" festivali olmasına rağmen her kitleye hitap etmelerinden ötürü burada da sahne almışlardır.
öyle ki overkill gibi bir gruba bile alt grup olmuşlukları vardır.
Fakat bunu çözemeyen bazı asi "sert metalci" arkadaşlar radical noise sahnedeyken küfür ederek ne kadar yabancı grup yalakaları olduğunu kanıtlamışlar.
önemli olanın kategorizasyondan çok tavır olduğunu,müzikal içerik olduğunu çözemeyen bu zihniyet radical noise elemanlarının dinleyicilere bedava dağıtmak için aldıkları 3 koli pet şişe suyu bile görmezden gelerek hala küfürlerine devam etmişler ardından bu şişelerin boşları kafalarına atılmış.
Ee tabi değer kazanmak için seyircinin üzerine tükürceksin,üzerine boşalcaksın o zaman yaranırsın bu zihniyete..
 
hasonowicintakendisi demiş ki:
makeawishraf2bc.jpg


Radical Noise MAKE A WİSH albümü tekrar piyasada...!!!
yaklaşık 2 ay kadar evvel zihni müzik bu albümü tekrardan bastı pek fazla kişinin haberi olmadı bu olaydan... burdan duyuralım dedik..

elinde böyle bi albüm yoksa gidin alın derim görün zamanında türkiyede ne gruplar çıkmış dağılmış görün... mükemmel bi albümdür herkesde olmalı....

Zihni abi yapar arada: )) Diken'n Hedef Büyük albumunu de tekrar basmisti sessiz sedasiz.. Elinde album olmayanlar icin buyuk bir firsat iste.. Degerlendirmek lazim...
 
bn de 2 albümü var internet üzerinden indirmiştim..Orjinal olarak alabileceğim bi yer var mı?

bazen , körsün ,make a wish ,çiz harika parçalardır.. ;)
 
hoşuma gitmiyor tabi...ayrıca değerini kim bilmiyormuş...ben bu adamların hastasıydım önceden ama :( halada hastasıyım adamların ama...işte dağıldılar gittiler myspace. adreslerinde muhabbetler dönüyorda konserler felan yeni albüm...
 
Geri
Üst