Referans Monitör Ve Kulaklık Tavsiyesi?

Odanız standart apartman dairesi yüksekliğinde ve 10-15m2 arasında ise 5"in üzerinde hoparlörlerle sağlıklı çalışılmıyor malesef, alt frekanslarda yığılmalar yaşanıyor, bu sebeple monitor olarak JBL LSR305 (308ini kullanıyorum, şu an yabancı forumlarda favori monitördür) , kulaklık olarak da beyerdynamic dt-770 pro 80ohm öneriyorum...
JBL-LSR 305 için önerebileceğiniz bir alışveriş sitesi linki var mı acaba arkadaşlar? Güvenli Yabancı alışveriş siteleri de olabilir.
 
JBL-LSR 305 için önerebileceğiniz bir alışveriş sitesi linki var mı acaba arkadaşlar? Güvenli Yabancı alışveriş siteleri de olabilir.
Thomann'dan ya da AYS müzik'ten uygun fiyata alabilirsiniz, ikinci el de 1300-1400 civarında temiz denk gelebilirse alın, fiyatının çok üstünde monitörler, alt frekans sıkılığı ve netliği 5"ler içinde rakipsiz bana göre, abartılı ve boomy değil yanlış anlaşılmasın, tadında ve gevşek değil :)
 
Bende JBL LSR305 ve KRK Rokit 5 arasında kalmıştım. Almanyada her ikisini de denedim, musicstore da diğer monitörlerle karşılaştırdım. JBL birazcık scooped geldi bana, ama KRK ye göre özellikle volume yükseldikçe netliği daha iyidi. Tercihim KRK oldu o ayrı tabi. Çifti 40 € daha ucuza geliyordu :)
 
Dışarı ses çıkartması için kulağınızı sağır edecek kadar sesi açmanız lazım. O paralara bence daha iyisi yok. Daha çok paraya daha iyileri var. Amatör/hobi kullanımı için çok yeterli demek istiyorum.
 
Bugün sıfır bir kurzweil ks-40a edindim, ilk izlenimlerim oldukça iyi. Korkum bass frekanslarda yetersizlik ve cılız kayıtlar almaktı ancak şaşırtıcı biçimde başarılı buldum aleti. Arkadaki bass ayarını tamamen kıstım buna rağmen oldukça dolgun sound elde ettim. 300 tl ye f/p açısından kesinlikle pişman etmeyecek bir monitör.
 
Geri
Üst