LayLayLom Müzik

PuNcHiE demiş ki:
Arkadaşlar size bazı gördüğüm şeyleri anlatmak istiyorum. Birincisi Laylaylom'dan:
Geçtiğimiz yaz Laylaylom'a gittim. Kapıdan içeri girdiğimde çok şaşırdım, çünkü maazadaki görevli gömleğinin tüm düğmelerini açmış, müşterilerini FIRINCI ATLETLE karşılıyordu. Düşünebiliyormusunuz, bir mağazaya müşteri olarak giriyorsunuz böyle bir manzarayla karşılaşıyorsunuz. Çok komik geliyor belki ama gerçek.

İkinci olay da Trio Müzik'ten:

Yaz sonuna doğru ne gitar alacağıma karar vermek için Kerem'e soru sormaya Trio Müziğe gittim. İbanez RG1570 le Schecte C1 Blackjack arasında kalmıştım. Gidip sordum. Kerem bana Schecter almamı söyledi. Hemde Ibanez sattıkları halde! Bana söylediği şuydu: "Biz burda da Ibanez satıyoruz görüyosun ama genede önermiyorum. Gitar ucuz, basit birşey değil."

İki dükkan iki satıcı profili... Karar vermek pekte zor değil.

ankarada ki laylaylomdan bahsediyosan pek şaırmaman lazım bende karşılaştım bi kaç defa
kerem için solediklerin doru .ben gitarımı istanbuldan aldığım halde alır almaz ona götürdüm göstermek için. müşterileri bıraktı benim gitarla ilgilendi .herhangi bir samimiyetimiz olmamasına rağmen
 
dikkat ederseniz bu eski bir başlık (nisan 2005). sonra bunu söyleyen arkadaş da ortadan kaybolmuş. korkmaya gerek yok bence.

edit: düşündüm de laylaylom gibson'u satsa, çok mu farklı olurdu acaba. gibson lp standart 3000 doları buluyor. yazık yahu.
 
tamda gibson alayım diyordum.gider stagg alırım gibson almam laylaylom alırsa distribütörlüğü.bakın ortada yok artık laylaylom un adamları.ortalığın durulmasını bekliyorlar.ben hala mail atıyorum jackson a.sizde neler yaptıklarını sorarsanız jacksona faydalı oluır bence.yaptıklarımız yarım kalmasın.
 
jackson a ikinci bir mail ile birşeyler yapıp yapmadıklarını sorun arkadaşlar.ortalığı sakinleştirmeyelim.boşa uğraşmadık bu kadar süre.
 
cavo mailllerden cevap alan arkadaşlar freerock'ta yada burda aldıkları cevapları paylaşsalar daha iyi olmaz mı? ona göre hareket ederiz hem...

Senin aldığını tahmin ediyorum ilk atılımı sen yap mesela...
 
arkadaşlar bu işi yarım bırakırsak yuh bize, ben yediğim kazığın hesabını unutmam, nefret ediyorum artık yeni dükkanlara girdikçe laylaylomdan.

Bir dükkanan 3 defa tel aldım, 4. defada jack aldım, 2 hafta sonra bozuldu, gödürdüm bakarmısınız dedim, tabii dedi. Taktı, orda çalıştı kablo, dedim temassızlık oluyo arada, tamam dedi şak diye yenisini verdi. Bu adamda ticaret yapıyor laylaylomda.

Bu arada bayram tatilinde üniversiteli arkadaşlar istanbula dönecek ve hepside benimle aynı fikirdeler laylaylom konusunda, buda demek oluyorki edu.tr şeklinde yeni mailler geliyoor!
 
Dear Selcuk,

I am writing to confirm receipt of your email, and to thank you for your comments.

Please be assured that we will look into this matter with great care, as it is of the utmost importance to us that all of our brands are represented in the best possible manner.

May I take this opportunity to thank you for your interest in our company.

Best regards,


Adam
 
belki 1 seneden uzun süredir lazım olmayan edu lu mail adresimin kullanıcı adını bile unutmak üzereydim... neyseki lazım oldu da kullandım uzun zaman sonra. evet mail i fendere attım.
 
cavo demiş ki:
sigmastern nickli arkadasımıza gelen cvap

Dear Selcuk,

I am writing to confirm receipt of your email, and to thank you for your comments.

Please be assured that we will look into this matter with great care, as it is of the utmost importance to us that all of our brands are represented in the best possible manner.

May I take this opportunity to thank you for your interest in our company.

Best regards,


Adam

turkceye cevirebilirmisin anlayamadım
 
Mailinizi aldığımızı teyid ediyoruz ve markalarımızın itibarını korumak için konuyla özenle ilgilenicez gibisinden bişey demişler özet olarak :)
 
lustrala ne oldu özledim vallahi :D şaka bir yana mailime karşılık bir cevap gelmedi. Artı gönderdiğim maili bir daha göndermek karşımdaki insanı ne kadar etkiler bilemeyeceğim. İyi ingilizce bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
 
Geri
Üst