Tuşe! (Rock) - Ankara

2003 Aralığında kurulan Tuşe bar repertuarında rock, hardrock, hard'n heavy, rock'n roll, progressive rock, pop rock yer yer Türkçe rock tarzlarını barındırmaktadır.Kendi bestelerimizde ise Tuşe'ye özgü bir sound olmasını amaçladığımızdan genel olarak rock diyebiliyoruz Tuşe'nin kendi çalışmalarına.2003 yılından itibaren bugüne kadar aralıksız Ankara'da ki değişik mekanlarda rutin bar programlarımıza devam ediyoruz.Bir yandan da beste çalışmalarımız devam ediyor, hali hazırda Tuşe'nin 12 adet hazır 18 adet hazırlanma aşamasında bestesi bulunmaktadır.2006 yılında deneme amaçlı olarak kaydettiğimiz demo bestelerimizi web sitemizden ve myspace alanımızdan dinleyebilirsiniz.

Grup Üyeleri:


Vokal:Gökhan Bulut

Gitar/geri vokal: D. Bijen Rahimi

Bas Gitar/Geri vokal: Rıfat C. Telci

Davul: Muratcan Akçay

Klavye: Fatih Pesmen


www.tuseweb.com

www.myspace.com/tusemusic
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bayram arifesinde kuzu pazarlığı gibi nedir bu böyle hocam:)

Bu arada şöyle tarzla alakalı istenilen parça var mıdır? Bizden isteyin çalalım bir daha ki programa, yeni parça seçeceğiz de , en güzeli dinleyenlere sormak diye düşündüm(doğru mu düşündüm-evet doğru düşündüm)
 
ya daha dinlemedim ama heyecanladnım yeni bir grup dinleyeceğim için (benim için yeni en azından)
tarz da çok hoşuma gitti, o zaman salı ordayım.
 
ben de dün akşam limonda dinledim. pek takdir ettim :p nasıl bir gitar çalmaktır o? :) ellerin dert görmesin kardeşim. :LOL: başarılarınızın devamını dilerim :p
 
Selam arkadaşlar , güzel tepkileriniz için teşekkürler - Tushe - ilerde çok daha iyi olacak...
Saat 21.30 - 24.00 arası çalıyoruz..Bloodbath bekleriz...
Rıfat.
 
Önümüzde ki 2 program , klavyede değerli şahsiyet Evren the Keymaster Tushe'ye eşlik edecek:)Zati muhterem Can the AbsoluteKulak:p İstanbul semalarına terif etmiştir(bayram seyran) :)
 
tebrik etmek istiyorum sizleri bijencim iyi olacağınızı umarak geldim programınıza ki öyle de oldu zaten yalnız daha çok dio çalarsınız diye umuyordum 1 tane çaldınız ama olsun güzel haftaya yine gelirim umarım diğer elemanlara da selamlar
 
Selam arkadaslar(bir tek bijen ve gokhanla -yeni yeni- tanismis olsamda) ne kadar iyi bir grup oldugunuzu dinleyerek ogrendim!basarilarinizin devamini diliyorum ve saygilarimi sunuyorum...
Ha bir de vadaa "Valla" yerine vallaha yazarsan daha iyi olur malum kurallar!...
 
Tushe dün gecenin en iyi grubuydu bence en son çıkması lazımdı. Vokal pişmiş olmuş oturmuş süper söyledi. Şarkılarda vokal açısından zordu. Final countdown la girince oha dedim. Ses düzeni de süperdi.
Yalnız gitarist arkadaşın her şarkıda şov yapması sıkıcıydı. Anlşadık yalamış yutmuşun gitarı da, en fazla 3 şarkı dinleniyor sonrada anlamsızlaşıyor.
 
Geri
Üst