Tuşe! (Rock) - Ankara

Güzel bir gece olacak :D bu arada yazamadım abi ama sizin şarkı süper çok beğendik Göktuğcum Pazar günü şöle güzel bi gün geçiririz beraber..

Bu arada Pazar Günü yani 27 KASIM SAKLIKENTTEYİZ !!!

karanlık + 2 beste çalıcaz arkadaşlar herkesi bekleriz... Umarım bu yardım konserine katılım yüksek olur...
 
bende beyenmedim metalciyiz biz anlamayız öyle elektirikli altyapı falan parça dediğin 17/8lik olmalı zaten bence.Yeni beste yaptım onu çalalım yannız twin gros yetmiyo triple gros lazım.Gitarında dellerini 13lük takacam do'ya çekecem cıncın, hem ne o öle glavye falan açmaz baba bizi, yannız parçanın drafik karışık oldu partisyon sıralı 72 akordan oluşuyo nakarat bu choruslarda 2 tam ses module oluyo 65 akorlu choruslar ama 17/8lik hep değişiyo 16/8 lik oluyo efendim 5/8 lik oluyo.Bide soprano lazim ordan da gotik havası verecez ki dimi.Metalciyiz biz metalci, ağalar.Hem yapmışınız bi halt böyle 3 akorlu ortaya sweepli fln bi solo koyunca metalcilerin gönlünü mü aldık sandınız ey zibidici tosbalar sizi.Zaten solo olmamış kaymış bilmiyonuzda nuendo fln , evde yaptınız dimi hee sizi gidi sizi:) ay ay eylendim gece gece, sınavda var sabah hayde bre.

Bunca zaman kandırdık sizi hehehe metalci ayakaları yaptık benim evde DJ kabinler fln turntable var takılıyom.YO YO GO GO , Ege Çubukçu'da kankam:)hehah
 
TheSixpounder demiş ki:
Şimdii..Herşey iyi güzel de..Tuşe için çok ama çok kötü bir beste ne demek..İnsanlar bu gibi konudaki düsüncelerini söylerken karşı tarafın neler hissedecegini düsünerek yorum yapmalıdır.
Besteyi begenmeyebilirsin ama "çok ama çok kötü" niye ?
Çok klasik olacak ama besteler müzisyenler içöin çocukları gibidir.O besteyi ben yapmadım ama yapan kişi duygularını döktü yaparken degil mi..Genede grup hakkında övgüler için teşekkürler.

Bizi destekleyenlere çok teşekkürler.Umarız güzel şeyler olacak sonuçta.
Önce merhabalar diyim.
Aslında bir yandan bakılınca, Tushe içn çok ama çok kötü lafını övgü olarak alabilirsiniz. Demek ki çok beğendiğimiz bir grup ve o gruba layık görmemişiz. Vokalinizi normalde çok beğenirim, her yerde de överim, ama o kayıtta bana kötü geldiyse demek ki onun performansı için iyi değildir.
Sen klavyecisin değil mi? Barkın'ın arkadaşı. Seninle telefonla konuşmuştuk bir kere. Senin de çaldığın partisyonları gördüm ve kesinlikle etkilendim. Parçada da illa hızdır, akor geçişleridir armoni değildir ama 2 akorda olsa daha iyi şeyler beklerdim.
Demek istediğim bu. Ayrıca daha nasıl yapıcı eleştri yapabilirim bilmiyorum. Dediğim gibi amacım laf sokmak değildi.
Ama aynen düşündüğüm şuydu "Ana, Tushe'nin bestesi var, süper bir bakıyım nasılmış lan.", dinledikten sonra da "Bu nedir, olmamış" oldu, bende bunu size grubunuzu seven bir insan olarak birebir anlatmaya çalıştım.
 
(Herkesi lead gitara kitleyip,başından sonuna sweep
döşemek tuşe için hiç zor olmasa gerek.
Tuşe sürekli kendini tekrarlasın arkadaşlar o zaman. Hatta ne gerek var besteye,cover'lar kusursuz. Yeniçeriler gibi toplanalım istemezük! istemezük! beste istemezük!!!:) )
Daha az köşeli eleştiri,daha çok destek...
Başarılar Tuşe!!!
(Faster than the speed of yngwie malmsteen_fast&excellent)
 
TheSixpounder demiş ki:
Yahu "gosde"cim şu avusturya isinde ve sürprizde bi detaya insen diyorum.Hangi radyo, nasıl, ne şekilde ?
sevgili can hemen detayları veriim: avusturya olayı şöle ki benim bikaç arkadaşım orada okuyor ve geçen gün şarkınız elime ulaşınca onlara da yolladım.sonra onlarda (beğenmiş olacaklar ki) radyolarında çalmışlar ( viyanada yayın yapan radyogençte çalışıolar da) sonra diğer sürprize gelince rıfatın da söledii gibi yakında canlı yayındasınız. bununla ilgili detaylarıda gökhandan alabilirsin.(senin nassı haberin yok yahu kimse sölemedi mi sana nese artık öğrenirsin elbet) öle işşte...
sonra şu eleştriler hakkında da bişiler sölemek isterim. tabiki eleştri yapılmalı iyi yönde yada kötü yönde farketmez ama daha düzgün bi uslupla olmalı bence de! sonuç olarak kendileri beğenmiş ve içlerine sinmiş ki paylaşmışlar. beğenilir yada beğenilmez.
ve gökhan cd içinde tşkkürler. ışık favorilerimden biri oldu sanki.
 
Biliyoruum biliyorum tamam.heheheh
sölediler tabiki..Tahmin edemedim sadece..Demek ki radyo işlerinden sen sorumlusun bundan sonra.Hadi bakalım hayırlısı..Ben ödev yapar,tuşe beste çalışır herkese iyi geceler diler.......
 
Ya şarkıyı ilk indirdim.Dedim Tuşe! daha iyisini yapardı.Sonra kapattım,akşam olunca açtım tekrar ve niyeyse şarkı böyle acaip hoşuma gitmeye başladı.Altyapıdan tutun vokaller vs...Bu şarkıyı biraz sindirmek gerekiyor hazmı zor :)= Ellerinize sağlık ne diyelim.Oy...
İnşallah İstanbul'da da kesişir yollarımız...

Not: Bijen o bira benim olacak yavrum :)=
 
Göktuğum o gün girdiğimiz iddia sonucunda bence şimdiden o birayı al koy bikenara derim .Abicim şarkınız hakkaten guzel cok guzel cunku...İnşallah olucak abi hakediyosunuz çünkü sonuna kadar!!!
 
Pakistan Depremi Depremzedelerine Yardım Konseri

Tuşe!
DeM
Derin6
Funk 'a La Turka
Gulyabani
Street Cats

Tarih: 04,12,2005
Kapı Açılışı: 15:00
Bilet Fiyatı: 7.5 YTL
Bilet Satışı: Kapı

Bu konserin tüm bilet geliri Pakistan Depremi Yardım Kampanyası'na aktarılacaktır.
 
pakistankonseri.JPG
 
Geri
Üst