Tuşe! (Rock) - Ankara

Öncelikle tüm gruba selamlar..Yaklaşık 8-9 ay önce sanırım bilmeden sizi dinlemişim..1 şarkı o da..Şöyle bir mekana bakmıştım,gitaristin tekniğini beğenmiştim,isminin de Bijen olduğunu öğrenmiştim..O günden bugüne Ankara'da sahne almadığımız gruplardan en merak ettiğim grup Tushe..En yakın zamanda dinleyebilmek dileğiyle..Başarılar..

Zıwana Bass-- Hakan
 
nooldu bu nokya? ne gun bitiyo yahu?

bijen olum, gecende dogumgunumu nerden ogrendin kardes? :) soyle bakiym bi mail attim sordum ona da cevap atmadin? :)

ayrica birbirini tanimayan farkli birkac kisiden "abi sen amerikaya gitmeden once tushenin eski gitaristiydin diymi?" gibisinden sorular duyduktan sonra sizinle olan geyik dozajimi biraz asagiya cekmeye karar verdim. abartiyom mu bilmem ama, valla sevdiimden yahu.
 
Bu kadar da geç haber verilmez ki diyceksiniz ama....

Bu akşam 20:30'da (sanırım), FM 93.1 Radyovizyon'da yayınlanan Rock Station programında Hicri'nin konuğuyuz. Güzel müzik güzel muhabbet veee.... Tuşe besteleri :)

Artık dinleyenler dinleyemeyenlere anlatır.

boing!
 
Artık "ben kaçırıcam" diye üzülen birinin ahı tuttu heralde diye tahmin ediyorum, çünkü bu akşam konuk olduğumuz Rock Station radyo programı Radyovizyondaki bakım çalışmaları nedeni ile biraz sekteye uğradı... Ama haftaya tekrar Rock Station'da Hicri'nin konuğuyuz. Bu sefer rahat rahat sohbet edip rock müzikle dolu, çok keyifli bir program geçireceğimizden eminim. :)

Bunun yanında, hemn son dakika gelişmesini aktarıyorummm :

Tushe! Cumartesi günleri Biziz'de 00:00'da değil 21:30'da sahne alacaktır!

Neden öyle neden böyle demeyin... öyle işte, maksat güzel müzik olduktan sonra saati mi varmış bunun???

Ayrıca Cuma günleri de saat 22:00'da Yolcu'dayız arkadaşlar...

Ve tabi Salıları da saat 21:30'da Garage'dayız...


Ve... ve...



Yeter daha nolsun?

Sevgiler saygılar.
 
hadi başarılar.umarım kazanırsınız ve insanlar biraz özgünlük ve yetenek görür.
birde ben bu oylamada dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.yani adamlar hinlik yapıyor olabilirler.bence basit bir mantıkla en çok grubu dinleyip öyle oylama yapanları daha fazla dikkate alacaklardır.bizde hinoğlu hinlik yapalım.uyanık olalım
 
Bence kesin kazanirsiniz. Arkanizda buduncu destegi var. :D Gitaristiniz kahveden adam cagirmis, hepsine mesaj attiriyordu gecen. Alo Kurt hatti da size tahsis edilmis oyle duyduk. :D

Album ciksin da bakin o zaman nasil kiyamet kopuyor. Kafasinda Bijen bantli bir suru jiletci "Bjenabiii!! Allaaana kurban abiii!!" diye kendilerini jiletleyince ne yapacaksiniz cok merak ediyorum. :D
 
hımm sanırım ilk on listem tutcak ya bu ilk onu tutturanlara ödül fln veriyoolar mı _? :)
arkdaslar sarkı cok ii olmuş garage da bi ara dınlicem insallah bıras buyursem:) hadi müzikle kalın...
 
Evet 2.Yıl oldu Tuşe kurulalı ve zaman çok hızlı biz daha dün Limonda salı akşamları çalıyoduk :)

Tuşe grubunda bulunmak ve bu kadar kaliteli müzisyenlerle beraber müzik yapmak ve dost olmak kendi adıma çok mutluluk ve gurur verici.

Çok Teşekkürler ,

Nice Yıllara Tuşe ve Sevenlerine...
 
Ya ne hızlı geçti di mi? 2 sene dile kolay...

Ben de 2 sene boyunca tuşe'nin bir parçası olmaktan ve tuşe'yi oluşturan beş kişi ve "tuşe" ismi altında toplanan niceleriyle beraber çok güzel anlar geçirdiğim için çok mutluyum.

Daha da güzel günler var tuşe'nin önünde... önümüzde...

Müziğimizi, müzisyenliğimizi beğenip bizleri bu iki senede yalnız bırakmayan, eleştirilerini eksik etmeyip kendimizi daha da geliştirmemizi sağlayan herkese çok teşekkürler. Sizin enerjinizle devam ediyoruz yolumuza.

...Ve 3. yılımızda yepyeni şarkılarla, ama daha da önemlisi tuşe! besteleriyle karşınızda olucaz :) en sonunda...

iyi ki doğdun "tuşe" :D

mca.
 
Mevzubahis olan müzik olunca yıllar çok çabuk geçiyordur, tahmin edebiliyorum.

Tuşe'yi çok geç izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim: Tuşe yapabileceklerinin %20sini bile daha yapmamış bir grup.

Düşünüyorum da, sizi buradan "Türk Rock" forumuna yollarız, orada sorun olmaz, çok rahat çıkarsınız da, acaba "Dış Kaynaklı Rock" forumundaki gruplar arasına karışacak mısınız acaba... Ne kadar teorik olarak (isim bazında, sitenin formatı bazında) şu dediğim şey mümkün olmasa da, kalite bazında neden olmasın diyorum, düşünsenize "Queen"le "Whitesnake"le birlikte adı geçen bir rock grubumuz olmuş 20 sene sonra. Onlarca klasiği olan, dünyaca tanınan bir türk grubu...

Hayallerinizin büyük olduğunu tahmin edebiliyorum ve büyük hayallerin değil tuşe için herkes için önemli olduğuna inanıyorum. Ki tuşe büyük hayallerin gerçekleşmesine çok yakın bir gruptur, başardıklarıyla hem kendilerinin hem de peşlerinden gelen Türk gruplarının önünü açacaktır. Üçüncü senesinde tuşe için iyi niyet dileklerim kuru bir "başarılar dilerim"den ibaret değil, Türkiye'de rock adına bir yerlere gelmeyi hak eden herkesin o yerlere ulaşmasını istediğimdendir. (Bir de budunculardan korkuyorum o da var tabi, sahnede evrile çevrile 20 kişiden dayak yemek hoş olmaz tabi korkacam ehehe)

Özetle doğum gününüz kutlu olsun, mükemmel şeyler göreceğiz bu sene de sayenizde...

Haydi açın Tuşe'nin önünü! (Cem Uzan mode on)
 
selam dostlar..
az önce radyodaki tanıdık sesler ilgimi çekti...bende koştum bişeyler yazayım dedim...tuşeye tekrar yolunuz açık olsun demekten başka bişey söyleyemiorum..ben şahsım ve gurubumuz cin seddi olarak herzaman yanınızdayız...zaten gökhan'ı abim gibi sevmişimdir hep..

selamlar sevgiler...
ain't no sun shine when she's gone......
 
Geri
Üst