Tuşe! (Rock) - Ankara

Teşekkür ederiz arkadaşlar:)Cümlemize cümlemize:) Bugün deli yorulduk yaw önce Garajda bir konserimiz vardı sonra bizizde bar programı üstüne bide Bizizde ki programı gec saatlere kadar sürdürmek durumunda kalınca bittik perişan olduk ama gocunduk mu hayır niye çünkü biz Metalciyiz , Metalci yorulmaz:) Bakınız sabahın bikörü girmişim foruma yazı bile yazıyorum yani.Bugün bide tviter denen hoporlörümsünün ne kaddar değerli ne kadar yüce bir buluş olduğunu ikinci kez anladım:)Bide bizi garajda ve bizizde yalnız bırakmayan coşan eglenen kah güldüren kah aglatan herkese teşekkür ederiz efendim. Yakında TUŞE'nin gaaaz mı gaz distortion lı mı distortion lı parçalarının yenilerini de internet ortamında bulabileceksiniz hatta birde web sitemizi kuralım video bile koyarız biz niye çünkü metalciyiz biz:)Evet bu kadar içeriksiz bukadar abuk hatta sabuk ve manasız bir mesajımı daha da bidaha göremessiniz ciddi bişey mi yazmış acaba diye okuyan herkesten af dilerim:)Saygılar ve sevgiler...
 
Garage'ın onunden geciyordum ki ne bir baktım Tuşe varmıs dedim gireyim biras kulak pasımı yokedeyim ve Bijen üstadımı bir izleyeyim dedim nitekim de kulak paslarımı yok etmiş olarak ayrıldım mekandan elinise saglık efem ..

DipNot : Metalciyiz biz :D
 
Ahahaha Besteleri bekliyoruz ozaman :metalhead

Başarılar Tuşe , umarım bu enerjiyi hiç kaybetmezsiniz...

En kısa zamanda gelcem izlemeye özledim :) Bide şu bira sudan ucuz muhabbeti devam ediyormu ya merak ettim :) Varsa o gün gelelim :D
 
Arkadaşlar bazı nedenlerden ötürü Tuşe Yolcu rock barda ki programına son vermiş bulunmaktadır. Orda da bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz lakin cumartesi 21:30 Biziz ve Salı 21:30 Garaj programlarımız tam gaz devam etmektedir.
 
Vaay Gökhan'ım ,öperim yanaklarından canım solistim benim:)Mete bey Mete bey laf söletmem ben solistime ama Mete Bey Mete Bey sizide öperim gıdınızdan hani:):)

Arkadaşlar Lambalı preamp'ım Marshall JMP-1 i satıyorum haberiniz ola ayrıntılı bilgi için lütfen alım-satım forumunda ki başlığa tık ediniz:)

Hatta Marshall kelle'de satıyorum onu da alım-satımda bulabilirsiniz...

Ayrıca TUŞE bugün(20 Aralık SALI) her Salı olduğu gibi 21:30'da Karanfil sok.ta GARAJ bar'da , lakin herkeşi bekleriz:)
 
New Trend Metalist Gökhan :) Ama o ne yapsa yakışır bence...

Mesela bi zamanlar (son halini bilmediğimden) Saygı duyduğumuz gitarist John Petrucci abimizinde saçları bi değişikti :)

Ya Bijencim abi artık sat şunlarıda kendine bir telefon al :) valla sana ulaşmak imkansız o telefondan ya da ben sana alıp hediye edicem bir telefon.

Bu arada kaçırılmaması gereken bir preamp bu Marshall JMP-1 bence neden sattığını biliyorum ama keşke satmasaydın..

Bak ne güzel grubun 4 elemanının mesajları ilk defa arka arkaya geldi bu mesajla beraber.
 
Saygılar,Sevgiler bizden efendim :) Arkadaşlar TUŞE'nin Kesinleşen Yılbaşı Programını Bilgilerinize Sunarız...

Saat : 21:00 - 22:00 Saklıkent Yılbaşı Konseri :beer

Ve Daha Sonra... 8O

Saat : 22:30 - 02:00 Odtu Uptown..

Sabaha Kadar Eğlence :zipla :cigara :beer
 
selam arkadaşlar şimdi bon jovi'den in&out of love ı dinliyorum...ya bişiler canlandı gözümde maziden,çaldığımız günler, grup ilk oluşuyorken vs... bu şarkıyı şimdi nerde canlı dinleyebilirim diye düşünürken siz aklıma geldiniz, çok güzel olur bence rıfat da in&out kısmını söyler :) gelince ben de söylerm :) zahmet olmazsa bekliyorum,sevinirim :)
 
Özlemcim şarkıyı severdim ama hiç alıcı gözle dinlememiştim güzel ama o "in and out of love" kısmını söyleyebileceğimden emin değilim biraz sivri gibi :) ama denerim sesim çıkarsa gruba teklif dosyası olarak gidebilir.Sen söylersen olur ama bak o zaman ben çamura yatabilirim :) bunun dışında gene Bon jovi den 2 tane güzel şarkı çalacağız isimlerini vermeyim sürpriz olsun...

Bu arada Bu akşam Tuşe 21:30 @ Biziz
 
Ya ne oluyor sorması ayıptır 2 grup da kendilerinden olmayan nedenlerden dolayı çalamıyor falan?Kim ne yapmaya çalışıyor bu mekanda anlayamadım gitti ne yazık ki?!?(Lafım gruplara değil...)
 
Geri
Üst