Tuşe! (Rock) - Ankara

maresalx demiş ki:
ya biz bu gece bi saygısızlık yaptık beyler siz şarkı soylerken halay felan çektik alkolun etkisiyle iyice sacmaladık ben eşşekliğimin yeni farkına varıyorum
tekrar tekrar özür diliyorum tüm tuşe'den
bu arada vokal icin yine o ses allah vergisi diyorum başka bişi demiyorum
çok eğlendirdiniz bu gece saolun ;)
Saygılar & Sevgiler
abi senin samimiyetine bayılıyorum.bence kırılmamışlardır.sonuçta buradan,seni çılgınca eğlendirdiklerini anlıyorum ben.ve bu güzel birşeydir.kanımca tabiki.
kızılay meydan da afişinizi gördüm sevindim.başarılar diliyorum.o gün orada olacağız.sevgiler saygılar.
 
Vallahi Tuşe'yi canlı olarak çok izlemek istedim ama bir türlü kısmet olmadı gereçekten üzüldüm.İnşallah en kısa zamanda Ankaraya tekrar geldiğimde mutlaka izlemek istiyorum.Bu sefer izleyeceğim :D Europa ve queen coverlerinizi ve kendi bestenizi dinlemiştim.Gerçekten çok başarılı buldum hem coverleri hemde dinlediğim besteyi.Mükemmel bir uyum.Ayrı ayrı bireysel yeteneklerinizden dolayı da kutlamak isterim.İnşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz.Başarılar ve saygılar diliyorum...
 
Maresalx, halay çekmeniz saygısızlık diil tam aksine kalipardinini de dediği gibi eglendiğinizin göstergesi olduğundan bence çok samimi ve güzel bi hareketti... eh biraz garip durduğunu kabul etmek lazım ama metal konserlerinde bile halay çekmiş biri olarak (artık yapmıyorum :p) insan nasıl eglenmek istiyosa öyle eglenir diyorum (kimseye rahatsızlık vermediği sürece tabi) yani uzun lafın kısası siz eglenmişsiniz, eglenmeniz de bize sahnede daha da bi keyif vermiştir dolayısıyla daha iyi çalmışızdır ve siz de daha da bi eglenmişsinizdir... bu böyle sürer gider. :) daha uzun halaylarla her zaman bekleriz...

kalipardi başarı dileklerin için teşekkür ederiz... güzel bir konser olacak, herkesi bekliyoruz.

juice, bizi canlı dinlemediğin halde bu kadar güzel şeyler söylediğin için teşekkür ederiz. umarız yakın zamanda sahnemizi de izleme fırsatı yakalarsın (ve bu hakkımızdaki fikrini değiştirmez :p)
 
Arkadaşlar Tuşe olaraktan kendimiz için hazırladığımız bazı demo bestelerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz.Öncelikle açıklama yapayım, bestelerin tamamı(vokaller dahil) ev ortamında kaydedildi bu sebeple öyle profesyonel sound beklememenizi tavsiye ederim.Ayrıca enstrümanların hakimiyetleri konusunda da pek uğraşılamadı bestelerin kayıt edilmesinde ki öncelikli amaç albüm hazırlığında herşeyi somut olarak görebilmekti.Lakin bu kayıtları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Aşağıda linkleri bulunan parçalardan Tuşe sound'unu en iyi yansıtanı "benden uzak dur" isimli bestemiz.Örneğin "Yok" biraz daha albüm standartları dışında bir parçadır baştan belirteyim lakin progressive öğeler içermektedir.

Benden Uzak Dur:
http://rapidshare.de/files/15532291/Benden_uzak_dur.mp3.html

Yok:
http://rapidshare.de/files/15532967/Tuse_YOK.mp3.html

Karanlık:
http://rapidshare.de/files/15533475/Tu_e_Karanlik.mp3.html
 
Sevgili Bijencim ve Tuşe Üyeleri,
bu linkleri gorunce o kadar duygulandim ve heyecanlandim ki anlatamam sana.En sonunda merakimi dindirebilecek parcalarla karsi karsiya kaldim. hemen saldirdim tabi linklere. parca parca yorum yapmak istiyorum.Kayitlara teknik acidan yorum yapmiyorum sonucta bunlar tekrar kaydedilecek.oncelikle elleriniz dert gormesin herbiri ayri ayri cok guzel besteler olmus.
*Benden Uzak Dur*
parca bu haliyle de cok guzel.ama bazi yerlere klavye eklenebilir kanimca.gokhan hakkaten asmis bir vokal.sesini cok guzel kullaniyor tebrik ederim burdan.Sözler de galiba ona ait.Sözler de güzel. en azindan klişe degil. :)
*Yok*
Ben en cok bu bestenizi sevdim.Bildiginiz gibi Progressive hastasiyim.ondan olabilir :D aksakliklari cok severim siz de bu parcada bol bol kullanmissiniz.ne kadar cok sevindim anlatamam :) tuse soundunun bu parcadaki gibi olmasini isterdim acikcasi. Yanlis anlamayin sakın. Progressiveciyim ya o bakimdan :)
*Karanlik*
bu parcanizi daha once dinlemistim nokiasoundda. Bu sarkinin sözleri de gercekten siradisi ve güzel.Bu yönünüzle DE başka gruplardan kolaylikla sıyrılıcaksiniz.
sizin elinizden cikan bir seyi dinlemek gercekten cok keyif veriyor bana.Her daim destekcinizim.Başarılı olacagınıza dair kimsenin şüphesi kalmadı.Benim hiç yoktu zaten.Az cok müzisyenleri taniyordum çünkü.Engel olmayan bir yoldan yürüyorsunuz ve ucundanki ödüle gittikce yaklaşiyorsunuz.Az kaldı...
Nacizane yorumlarim bunlar.umarim yardimci olabilmişimdir. Görüşmek üzere... :) :D :)
Baris
 
Yeayaahhh!!!

Bijen ve senin nezninde tüm Tuşe ekibi... Çok hoş...Hard'N'Heavy 'yi hissettim... :)

Bijen aklıma acaip şeyler geldi...Derin6 'dan sevgilerle... :)
 
Arkadaşlar bunlarda şarkıların emule linkleri.

1.Benden Uzak Dur.

ed2k://|file|Benden_uzak_dur.mp3|2845594|279EBFEC4223CFBEE9A4E9657328E90C|h=BPAEGTNPDBDJPHILBNR73OEYR72E3QEY|/

2.Karanlık.

ed2k://|file|Tuse_Karanlik.mp3|7498188|ADBDFDC2D3C1EAA703B5F9DBF592FACD|h=VJVGFSZMZYGT4TLIXMHQDURVCUAO774R|/

3.Yok.

ed2k://|file|Tuse_YOK.mp3|9038785|F1EC8DFE1D9C33034F1CCB04D1F515DA|h=XZQ5BJKTAX4MYTQZMFL3DFHC27NTLGJC|/

Ayrıca arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Tuşe şarkılarının tüm söz ve müziklerini grupça yapmaktayız.
 
Merhabalar :)

Besteler gerçekten çok hoş olmuş , çok beyendim.Özgün olmuş.Soloları ve gitar riffleride çok hoş.Bidee "Yok" ' un bass larını çok beyendim ben şahsen :)

Ayriyetten türkçe bu tarz şarkılar dinlemeyi istemişimdir uzun zamandır :) İyiki kaydetmişsiniz :) Sözlerde çok güzel :) Yani kısacası ben herşeyiyle beyendim :) Umarım devamıda gelir de dinleriz bol bol :)


Albumude dört gözle bekliyorum vallahi.Kocaman Başarılar !
 
Bugün sevgili menejerimiz Gözde'nin doğumgünü... Her ne kadar dün gece bi kutlama yapmış olsakta (bu arada It's A Sin bundan sonra sensiz çalınmaz Gözdecim, her seferinde bekliyoruz artık sahneye :p) tekrar yeni yaşını kutluyoruz tüm Tuşe olarak! 19 du di mi? NE güzel yaştır 19 da yaaa... :D Gözde'yi alıp zamanında zorla Biziz'e getirip bizi dinlemesine vesile olan Aslı'ya da ayrı bi teşekkür... Bize hem iyi bi dost hem de harika bi menejer kazandırdı ne de olsa...


...ve Tuşe! yarın akşam 00:00'da Garage'da sahnede olacak...
 
Infinity_minus_one demiş ki:
Bugün sevgili menejerimiz Gözde'nin doğumgünü... Her ne kadar dün gece bi kutlama yapmış olsakta (bu arada It's A Sin bundan sonra sensiz çalınmaz Gözdecim, her seferinde bekliyoruz artık sahneye :p) tekrar yeni yaşını kutluyoruz tüm Tuşe olarak! 19 du di mi? NE güzel yaştır 19 da yaaa... :D Gözde'yi alıp zamanında zorla Biziz'e getirip bizi dinlemesine vesile olan Aslı'ya da ayrı bi teşekkür... Bize hem iyi bi dost hem de harika bi menejer kazandırdı ne de olsa...

muratcımcancım tekrar tekrar teşekkür ederim :p çok güzeldi ama değil mi gecemiz, nassı oynadık eğlendik :zipla herşey için teşekkürler ;) iyi ki biziz gecelerine gelmişşim iyiki sizleri tanımışım iyiki şu anda sizlerle beraberim :p ve tabi ki 19 bi şüphen mi war yoksa 8) hımmm :twisted:
bloodbath sana da teşekkürler :)
ve arkaadaşlar besteler hakkındaki yorumlarınız hakkında da (iyi&kötü) ayrıca teşekkürler
veee tuşe yarın akşam 00:00da garage da hepinizi beklioruuus ;)
 
Merhabalar Tuşe...Besteleri dinledim...Ben en çok bende uzak dur ve karanlık isimli bestelerinizi beğendim.Karanlık isimli parçanızı zaten Nokia yarışmasında biliyorum ve bu parça gerçekten çok hoşuma gidiyor.Sözleri baya ilgimi çekti ve ağır temposuna rağmen dinleyiciyi sıkmayacak bir parça.Ve bence bu parçanın bir özelliği daha ise nakarat melodisi olmamasına rağmen vokal melodilerinin inişleri çıkışları sayesinde nakarat eksikliğini hissettirmemesi.Bu yönden özellikle çok hoşuma gitti.Benden uzak dur isimli parçanın ise yine karanlık parçasında olduğu gibi düzenlemeleri ve vokal melodileri gayet iyi...Yalnız biraz daha klavye destekli olabilirdi diye düşünüyorum...Bu altyapıyı daha da zenginleştirir özellikle bu parça için...Bir de Bijenin gitar solosuna biraz daha ses verilebilirdi.Fakat sonuç olarak bu bir demo ve ev kaydı.Ne gibi zorluklarda yapıldığını anlayabiliyorum.O açıdan küçük kayıt eksiklikleri pek de önemli değil.Yenisi ve daha sağlıklısı kayıt edilir.Bu iki parça hakkında ki düşüncelerim bunlar.Yok isimli parçaya gelince bence bazı eksiklikler var.Aslında ritim olarak gayet dinamik bir parça.Fakat bence bu parçayı biraz bozan parçanın düzenlenmesi biraz karışık olmuş.Nerde neyin gireceği pek belli değil.Birbirinden bazı kopuk geçişler var...Biraz alakasız olmuş bu geçişler ve vokal melodileri ile pek uyum sağlamıyo.Aslında parça içinde çok hoş kesitler var.Güzel bir klavye solo var.Fakat bu kesitleri iyi saptayıp diğer ensturumanlarla yerli yerine oturtmak gerekiyor.Bu parçayı bu tür düzenleme karışıklığından kurtarmak lazım diye düşünüyorum.Bu eksiklikler giderildiğinde ise ortaya yine çok hoş bir tuşe bestesi çıkacaktır deyebilirim.Bence Tuşe grubu doğru yolda,iyi bir yolda. Ellerinize sağlık diyorum arkadaşlar emeğinize saygılarımı sunuyorum...
 
Gosde demiş ki:
veee tuşe yarın akşam 00:00da garage da hepinizi beklioruuus ;)
selamlar
ben cuma 00:00'da zıwana çıkıcak diye biliiyorumhatta adamlar Bursa'dan yola çıkmışlar bile işinize karışmak gibi olmasın ama yinede bi sorun derim ben garaja
izmir'den hepinize sevgiler & saygılar
:elsalla
 
Can öncelikle haber verdiğin için teşekkür ederiz sen haber vermesen bu akşam garip durumlar ortaya çıkacaktı muhtemelen ayrıca böyle bir haberi forumdan öğrenmemizde açıkcası çok garip oldu.

Can'ında (maresalx) belirttiği gibi bu akşam Garajda sahne almayacağız ve muhtemelen bundan sonra da orada çalmayı düşündüğümüz pek söylenemez bir kesinleştirelim grup kararımızı buradan yine haber vereceğiz.

Ayrıca 25 Mart'ta Airport Venue deki konserimizde Benden Uzak Dur ve paylaşıma koymadığımız
iki bestemizi daha dinleme fırsatı bulacaksınız.

Sevgiler & Saygılar.
 
Can öncelikle haber verdiğin için teşekkür ederiz sen haber vermesen bu akşam garip durumlar ortaya çıkacaktı muhtemelen ayrıca böyle bir haberi forumdan öğrenmemizde açıkcası çok garip oldu.

Can'ında (maresalx) belirttiği gibi bu akşam Garajda sahne almayacağız ve muhtemelen bundan sonra da orada çalmayı düşündüğümüz pek söylenemez bir kesinleştirelim grup kararımızı buradan yine haber vereceğiz.

Ayrıca 25 Mart'ta Airport Venue deki konserimizde Benden Uzak Dur ve paylaşıma koymadığımız
iki bestemizi daha dinleme fırsatı bulacaksınız.

Sevgiler & Saygılar.
 
Can haber verdiğin için teşekkür ederiz abicim.Gerçekten haberimiz olmayacaktı.Açıkçası bizim grup olarak belki de en sevmediğimiz şeydir bu.Bende grup olarak toplanmadan kesin birşey söylemek istemiyorum ama bu durumdan sonra Garaj bar'da bir daha sahne alacağımızı sanmıyorum.

Bu arada bestelerimizin linklerini tekrar vereyim. Bu arada Cumartesi günü olacak konserde henüz paylaşıma koymadığımız ama en çok güvendiğimiz 2 bestemizi çalacağız.

Benden Uzak Dur:
http://rapidshare.de/files/15532291/Benden_uzak_dur.mp3.html

Yok:
http://rapidshare.de/files/15532967/Tuse_YOK.mp3.html

Karanlık:
http://rapidshare.de/files/15533475/Tu_e_Karanlik.mp3.html
 
Can haber verdiğin için teşekkür ederiz abicim.Gerçekten haberimiz olmayacaktı.Açıkçası bizim grup olarak belki de en sevmediğimiz şeydir bu.Bende grup olarak toplanmadan kesin birşey söylemek istemiyorum ama bu durumdan sonra Garaj bar'da bir daha sahne alacağımızı sanmıyorum.

Bu arada bestelerimizin linklerini tekrar vereyim. Bu arada Cumartesi günü olacak konserde henüz paylaşıma koymadığımız ama en çok güvendiğimiz 2 bestemizi çalacağız.

Benden Uzak Dur:
http://rapidshare.de/files/15532291/Benden_uzak_dur.mp3.html

Yok:
http://rapidshare.de/files/15532967/Tuse_YOK.mp3.html

Karanlık:
http://rapidshare.de/files/15533475/Tu_e_Karanlik.mp3.html
 
Boyun 1.90 kollarının çapı kafam kadar olmasaydı sorardım sana ama şu durumda eywallah abi saygı duyarım bende uyuz oluyom düdüklere diyip sana yanaşırım korkumdan:)hehe
 
Geri
Üst