Tuşe! (Rock) - Ankara

ben tuşe nin yenı davulcusuyuumm.bijenin kuzeniyimm.rıfatın bacanagıyım.gokhanın eltisiyim.canın görümcesiyim.hahahahahaahaa sapıttım la ıyıceee yalarım la sızııı tuseeeeeeee bebelerııııı
 
Yok be RCT. Kimmiş ki o dövecek beni? Sıkıyosa teker teker gelsin... Arı gibi uçar kelebek gibi sokarım gerekirse... eeööö bööle diil di bu... yani at gibi koşar pire gibi zıplarım yakalayamaz.... ;)
 
mbm den beri bijen i sonsuz beğeniyle izliyoruz turkrock olarak dolayısıyla tuşe ye de fazlasıyla sempatimiz bulunmakta.hele bir de tarzı hoşuna gidince iyi ki var böyle gruplar diyor insan.lafı uzatmayıp yıkama yağlama girişi yaptıktan sonra :LOL: son eklenen bestelerle ilgili çok kısa birkaç yorum yapmak istiyorum:
benden uzak dur da vokali yadırgadım açıkçası.yok ta da benim için aynı sorun biraz geçerli sayılır ama yok un müziği hoşuma gittiği içindir belki o kadar rahatsızlık vermedi.
karanlık bence mükemmel!söz,müzik veya ses gayet iyi vokaller de süper.soloyu da bayaa beğendim daha ne diyebilirim..
başarılar!
-PINAR-
 
Teşekkür ederiz:)Umuyorum yakın zamanda yeni besteleri de koyma imkanımız olcak.Onları da dinlersen çok seviniriz.
 
besteler hakkında yorum yapim bari ben de :

Benden Uzak Dur : Şarkı genel olarak hoşuma gitti güzel ama vokal ve özellikle ritm gitar çok ön planda olmuş,klavye ve bass sesini duymakta güçlük çektim..Bir de davul belli programla yazılmış biraz tek düze olmuş gibi fakat Muratcan'ın bundan çok daha iyi çalabilceğini biliyorum..Sonuç olalarak bir ev kaydı için çok iyi bir kayıt olmuş hataların düzeltilmesiyle 4-4lük bir beste olcağına inanıyorum..

Karanlık : Nokiasound zamanında dinlemiştim bu şarkıyı..vokaller ve solo çok hoşuma gitti ama diğerleri için aynı şeyi söyliyemiycem..daha iyisini yapacağınıza inanıyorum..(bu şarkı ev kaydı değil dimi?)

Yok : Prograssive esintileri çok ağır basan bir parça evet hoşuma gitti:D klavye sesi gene çok az bu şarkıda da..vokal diğer şarkılara göre daha vasat geldi bana ama müzik genel olarak güzel olmuş..tuşe hardrock dışında prograssive de iyi çalabilir dercesine bir kanıt yapmışınız resmen:D tuşe'den daha fazla bu tarz dinlemek isteriz..ha bide şarkının sonlarında tam gaza gelmişken bitiyo içimde kaldı :D

Genel olarak : Besteler güzel album bomba gibi düşücek gibi gözüküyor bekliyoruz ailecek...tebrikler tuşe ekibine..(bu arada kayıtlarınıza hastayım ev kaydı olsa bile çok temiz bir sound ortaya çıkıyor..bi de efekler de güzel olmuş..go go tuşe go go :D)
 
Semih ben geleyim o zaman kardeşim :) Yıkarım valla pasparlak olursun :p

Besteler çok güzel olmuş bu arada Tuşeciler...Benden Uzak Dur'u da ilk indiren ben olmuştum hihihih :)=

Başarılar kocaman kocaman...
 
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.
Birkaç konuya açıklık geitmek istedim bu kayıtlarda sadece gitar ve vokaller audio kayıt olarak alındı diğer enstrumanlar midi olarak kayıt edildi yani yazıldı o açıdan bunları sadece ön kayıt ve tanıtım amaçlı düşünüseniz daha iyi olur şarkıların album kayıtlarının çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Tekrardan yorumlar için teşekkürler daha fazla yoruma ve eleştiriye ihtiyacımız olacak.
 
Hangibar Organizasyon'un Fiat Grande Punto ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği Fun&Rock Weekends kapsamında 25 Mart Cumartesi günü Çilekeş sahne alıyor!!

Ön grup olarak Ankara'nın sevilen gruplarından Tuşe'nin ve G.String'in sahne alacağı konserin bilet fiyatları: Ön Satış:10 YTL Kapıda: 15 YTL

Airport Venue'de gerçekleşen konserin biletlerini Arkadaş Kitabevi,İmge Kitabevi,Leman Kültür,Best Müzik,Kampüs Bujiteri'den temin edebilirsiniz.

ayrıntılı bilgi için http://funnrock.hangibar.com/
 
1.jpg
 
tuşe grubu; besteler çokk ii olmuş,şimdi dinledim..gökhancım kardeşim konuşturmuşsun yine sesini..böyle başarılı gruplar ankaradan oldukça gurur duyuyoruz..başarılarınızın devamını diliyorum..umarım dilediğiniz gibi olur herşey..
 
tuşe 25 mart cumartesi günü fun'n rock kapsamında airport venue de :!:
veee 23 mart perşembe akşamı radyovizyon da rock station da hicri abinin konuğu
herkese duyruluuuur ;)
ve arkadaşlar yorumlarınız için tekrar tekrar teşeküürleeer :p
 
Geri
Üst