Cubase Guitar Rig Ses Almama Vs.

Öncelikle merhabalar ben uzun çabalarım sonucu karara varak bir steinberg ur-12 aldım lakin cubase 5'e guitar rig 4 kurdum kayıt almak istediğimde hatta programın içinde cubase'i açtığımda ses gelmiyor lakin masaüstündeki crack dosyasında açınca cayır cayır geliyor ayrıca midi klavye sesimde gecikme var sanırım bu duruma lacenty den,yor bunu nasıl çözebilirim.Ekstradan bir vsti buldum bu gün internette



bu sesler bana çok cazip geldi uygunda bir fiyatı var gibi önerebileceğiniz crackli vstler varmı bu tarzda akustik enstrumanlar içeren veya uygun fiyata bunu yükleyen yerler gibi bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler. M.E
 
*Cubase içerisinde açtığın ses kanalının üzerinde "monitoring" seçeneği var. Onu aktive ettin mi?
Cubase in giriş çıkış ses ayarları doğru mu?
Kayıt için doğru giriş kanalını seçtin mi? (left-right)
Sen bir ekran görüntüsü de yapıştır buraya. Yardımcı olacaklar için daha rahat olur.

* Gecikmenin buradaki ingilizce meali "latency" .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Giriş ve çıkışlardan kastınız şu ise " devices setup ayarları ses kartını tanıtma ve gecikme ayarlarını yapma/ evet bunları yaptım lakin farklı ise hayır sanırım pek bir bilgim yok nerenin ekran görüntüsünü almam gerektiğini söylerseniz hemen yapar ve yüklerim çok teşekkürler.
 
Sana tavsiyem, windows ses ayarlarına gir. Ve oradan oynatma/playback kısmından ses kartına sağ tıklayarak devre dışı bırak. Sonra cubasei aç, playe falan bas. Sonra dene, ses gelicek.
 
Geri
Üst