Pentagram Dinleyenler ?

Valla grubu iyidir kötüdür, modası geçmiştir, hala hayvan gibi dinlenir olaylarına giremeyeceğim hiç. Ülkede bu var bunun da tadını bozmayalım.
Kendileri İzmir'de Ooze Venue isimli mekana her yıl 2-3 kere gelirler, normalde sadece onlar için bilet fiyatı 50-60 falan olur. Son iki yıldır da Ege Rock Fest için geliyorlar bilet fiyatı 20-25 falan oluyor öğlen 3'ten gece 1 e kadar 6-7 grup için. Bizim Ege Rock topluluğunun organize ettiği bir etkinlik olduğu için muhtemelen normalde çıktıklarından çok daha ucuz paralara çıkıyorlar. Hem de öylesine bir konser de değil, 2-3 bin kişi olsa da salonda canavar gibi çıkıp çalıyorlar. 2017'de geldiklerinde tüm tayfa oradaydı, Murat abiden Ogün reyise kadar herkes sahnedeydi. Bu durumdan memnun olmadığım tek durum mosh yapılamaması oldu. Geçen sene ortalık bildiğin savaş alanı gibiydi ama 2017'de dağıtma işi Kurban'a kaldıydı.
Gittiğimiz çoğu mekanda biz metalci azınlık pek birşey beklemezken Popçu gitarist kardeşimiz bir anda Sonsuz, Şeytan Bunun Neresinde gibi akustikleri de araya sıkıştırarak gönlümüzü alır.
Beyond Insanity rifflerini çok beğeniyorum bu arada. Vita Es Morte de maşallah canavar gibi.
 
24 ekimde antalya holly stone de konserleri oluo :) biletleri şimdiden aldigim gruptur. Ayrıca geçmişin yükünü balkonda gokalp hoca gibi okudugum için komşular tarafından endişeli bakışlara maruz kaldıgim doğrudur:)
 
İlk albümlerini sevmesem de orta dönem işleri tapılasıdır. Riff konusunda ustalaşmışlardır. Bir ara Wacken'de sahne alıp avrupa geçmişi de vardır. Öyle Türkiye'de bilinip sayılan bir grup değildir.
 
Geri
Üst