Cajon Tavsiyesi

Selam arkadaşlar, kendi öz abim, zamanında bir sürü enstruman çalmış etmiş biri genç zamanlarında. Ama şimdi üzerinden belli zaman geçti etti, müzikle ilgili ne çevresi kaldı ne bir ekipmanı, iş güç, diğer hobiler derken unutuldu gitti müzik hobisi.

Şimdi bana bir Cajon alıp ritim işleri ile biraz uğraşmak istediğini söyledi. Ama ne o anlıyor bu aletten ne ben :)

Ben de forum aileme güvenmeyi seçtim, anlayan arkadaşlar varsa bu aletten güzel tavsiyeler, bilgiler verirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler :)

Edit: Başlık absürt bulunduğu için düzenlendi :rolleyes:
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Öz abiniz olduğunu belirtme ihtiyacı neden? Cidden şaşkınlık içinde meraktayım. Açıklamasını yapamadım.
Aslında konu bu olmamakla birlikte tabiki merakınıza karşı birşeyler yazmalıyım :) Çok önemli bir neden, ihtiyaç değil. Sadece benim için önemli biri olduğu ve forumda bu işten anlayan ya da beni de az uz tanıyan, bir sohbetimiz olmuş biri denk gelir, görür de daha çok dikkate alır ya da aklının bir köşesine yazar diye yazdım.

Misal, foruma o anlık biri girer öyle bir bakayım ne başlıklar varmış diye, bu başlığı görür ve yeterli vakti yoktur yazmaya ama önemli olduğunu belirttiğim için belki de sonra bir vakit bulduğunda aklına gelir ve beni bilgilendirebilir. Ya da bu konuda bir bilgisi olmayan herhangi bir arkadaş da birgün ya da başka bir zaman belki de kendi merakından da bu cajon neymiş diye birine sorar, bakar ya da bir sohbeti geçer öğrenir ve böyle bir başlık olduğu aklına gelip bana yine yardımcı olabilir.

Sonuçta buraya bilgi almak için yazıyorum ve buradaki insanlar da sanıyorum ki bilgi vermekten hoşnut olan insanlar. Ama sizin postunuzdan sonra dikkatimi çekti de başlık biraz absürt duruyor galiba :)
 
Geri
Üst