Güray Atalay

Güray Atalay, Almanyada şu anda müzisyenlik yapmaktadır ve sanatçıdır.Aynı zmaanda solisttir.Aynı zamanda gitar hocalığı yapmaktadır ,bünyesinde 60 öğrencisi vardır.Kendisi 14 yaşında gitara başlamıştır ve gitarı 25 yaşına kadar notasız çalmıştır,notayı sonra öğrenmiştir. Pink floyd,Deep purpleToto,Acdc,Queen sevdiği guruplardır. Bas gitarı ve elektro solo gitar olmak üzere bu iki enstrumana müthiş derecede hakimdir.


İlham aldığı ünlü gitarist Carlos Santana olup, kendisiyle tanışma fırsatı da bulmuştur.1997 yılında Mega plak(erkin korayın da bağlı bulunduğu şirket) de albüm yapmıştır.Yalnız Türkiye de şansı tutmamış albüm satmamıştır,size gönderdiğim bu albümde, İstanbul(enstrumental),sen ve ben ve yalnızım şarkısı ilk 97 de albümdendir.Geçmiş zaman aşk gizli aşk şarkıları henüz albümde değildir.

Yalnızım adlı şarkısına 97 de klip yapmış ve bu şarkı o zamanlar Güven erkin erkalın EKO tvde sunduğu rock programında yayınlanmıştır.

Asıl tarzı rock olup sonradan pop-rock yapmıştır.


Burda göndereceğim albüm karışık ,kendi çalışmalarından derleyip sizlere sunuyorum.Sololara dikkat:)

Gitar soundu kendine has olup, Türkyede hiç bir gitaristte bulamayacağınız gitar soundu yapar:)


Şarkıları


1:Çıkış yok

2:Yalnızım

3:İstanbul(enstümental)

4:Sen ve ben

5:Gizli aşk

6:Geçmiş zaman aşk



http://rapidshare.de/files/34118167/gueray_atalay.rar.html


Dipnot: Şarkıları kendisinden, şahsen izinli olarak sunulmaktadır ;)
 
Selamlar. Verdiğiniz link ölmüş. Güray Atalayı şahsen tanıyorum.Kendisi çok iyi bir müzisyen.Dediğiniz gibi iyi bir gitaristtir kendisi.Santanayla tanışmış kendisi.Değişik kendine özgü gitar sound kalitesi olduğu da doğrudur.Kendisini canlı performansını izledim.Gerçekten çok iyi bir gitarist.Türkiyede olmuş olsa bence Türkiyenin en iyi gitaristi olarak üst sıralarda olucağı kesin.Bas gitar ve elektro soloları oldukça iyi bir temele dayalı. Ben burda bilmeyen arkadaşlar varsa şarkılarını ve kendisi ile ilgili resimleri buraya yolluyorum.


Değerli forum yöneticilerinin bilgisine:

Kendisinin şahsi izniyle şarkılarının linkini tekrar veriyorum.


http://rapidshare.com/files/82975150/gueray_atalay.rar.html

Rar şifresi: 2967


http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=295900073





İlk Fotoğraf Rock House istanbuldan eski bir fotoğraf.


Diğer Fotoğraflar Almanya konserlerinden.





















 
Geri
Üst