Snakeroot Konseri @shaft 21 Mayıs Perşembe 21:30

2013 yılı başlarında ilk albümü “Downtown to Ghetto’yu dijital olarak piyasaya süren rock grubu Snakeroot 1 yıl aradan sonra tekrar SHAFT sahnesinde.

Snakeroot içinde hard rock, melodic rock, punk, heavy metal öğelerini barındıran müziğini kısa zamanda birçok farklı ülkede dinleyici ile buluşturdu.
Cenk Eroğlu prodüktörlüğünde kaydedilen “Downtown to Ghetto” yayınlandığı günden bu yana yabancı müzik eleştirmenlerinden övgüler alırken, başta İngiltere olmak üzere yurtdışında çeşitli radyolarda yayınlanmakta.
Grubun albümünde yer alan “Crime” adlı parçası ABD’de KWSS FM 106.7, İspanya’da Heart FM 96.1, İskoçya’da UWS FM Radio 87.7 FM, İsveç’te Andra FM 103.1 tarafından yayınlanan Deuce Radio Show programının ade...ta müdavimi oldu. Almanya, Hollanda, İngiltere, Belçika, Norveç’te yayın yapan yerel radyolar ve birçok internet radyosu albümden çeşitli parçaları çalmakta olup İngiliz rock müzik dergilerinden Powerplay Rock Metal Magazine Ekim 2013 sayısında ve Fireworks dergisi ise Kasım 2013 sayısında Snakeroot ve albümü “Downtown to Ghetto’ya yer verdi. Snakeroot ikinci albümünü 2016 yılının sonlarında yayınlamayı hedeflemekte olup konserlerinde Downtown to Ghetto'da yer alan tüm parçaların yanısıra cover parçalara da yer vermektedir. Solist Bülent Çallı, gitaristler Serhan Akalin ve Dost Akyıldız, bas guitarist Ali Evcimen ve davulda Can Turfan’dan oluşan grubun aynı zamanda albümde yer alan “Roses Whisper Your Name” adlı parça için çektiği bir klip bulunmakta.

Giriş Ücreti: 15 TL
Kredi kartı geçerlidir. 18 yaş sınırı vardır.
Shaft tel: (216)4490590 - (533)5412514
 
Geri
Üst