Washburn dime 2ST

Meraba arkadaşlar. Washburn dime 2ST gitar asıldır bir bilginiz var mı? Rahmetli Dimebag Darrell da bu gitarı kullanmış. Şekli falan hoşuma gidiyo. Bide tonları baya bi sağlam gibi. Şimdiden teşekkürler.
 
5000 dolar gibi fiyatlara satılıyo.bu arada washburn seriside cok iyi dime ın.dean kadar değil tabiki ama kaliteli bi manyetik takvies(sh13 dimebucker ve sapa da di marzio) ile cok kaliteli bi gitarın olur.
 
Bildiğim kadarıyla son yıllarda Çin'de üretiliyo bu gitar..

Bi arkadaşımda denemiştim daha önce, 2 Standart humbucker vardı ve Maun ağacındandı yanılmıyosam onunki :)

Klavyesinin normalin aksine kasa dışında kalması sol elde rahatlık yaratıo ve tonları klasik metal tonlarından hard rock'ı özellikle destekler şekilde...

O zaman arkadaşım "eğer odanda müzik yapıcaksan alabiliceğn en iyi gitarlardan" demişti gerçi ben hala hangi anlamda dediğini anlayamadım tam olarak, fakat hızlı sololarda klavyesinin çok büyük avantaj sağladığını söyleidğini hatırlıyorum

Bu gitar anlattığımla aynı özelliktemi bilmiyorum ama benim denediğim baya ağırdı ve boyun ağrısında üstüne yoktu

Ne kafar yardımcı oldmbilmiyorum ama inş yararım olmuştur :D
 
Bende bu gitarların hastasıyım ama ne yazıki bulamadım zuhal muzik e tel actım ama benim istedigim dime gitar yoktu yanlış hatırlamıyorsam 2 model vardı ellerinde oda galiba v kasa olanlardı. dec muzik dean gitarların disribitörlügünü aldıgını ve 10 gun içinde dime gitarları getireceklerini sölemişti telefon konuşmamızda ama ne yazıkki 1 ay oldu adamlardan hala bi ses seda cıkmadı. Tek hayalim bi dime gitar sahibi olma ama nerdeeeeee.
 
Kesinlikle katilmiyorum,
Kore Dean'ler hafif ve rahat aletler.. bir Kore Washburn Dime333 ve Kore uretimi ML79F al kiyasla. Cok fark var, yanlis tavsiye verme.

Darrell hic bir zaman Dean ile iletisimini kesmemisti, 94'un sonlarina dogru Dean ekonomik krizde cok kayip verip uretime son vermek zorunda kaldi. Dean kisacasi battigindan dolayi Darrell'in temsil edebilicegi yeni firmalar teklif verdi. Bunlarin arasinda Hamer, Bc Rich ve Jackson vardi. Fakat ayni donemde US Music Corps.'un Washburnu ve Randall'i satin almasi uzerine, elinde var olan bir endorsee'ye ML replika modellerini tasarlayip sundu. Onun uzerine 10 yillik sozlesme imzalandi ve 1995'te ilk seri uretildi. Zelinsky 1999'da arkasina Armadillo'yu alarak piyasaya geri dondu. Bu da neden 2004'te Dean'e geri dondugunu gosteriyor.


Washburn 2ST'ler berbat aletler,
Olay bolt-on olup olmamasi degil, fakat o sap ne kadar kotu! Ne kadar dengesi bozuk, ne kadar AGIR!
Hem kafa agir, hem sap cok hantal, hem govde kalin ve kocaman..

Diger 332,333.. hele USA 3 modelleri gibi rahat degildir. USA 3ST hayatimda hic gormedim, fakat bu 2ST'ler inanin dusuk seviye gitarlar.

Darrell'in kendiside kullandigi tum gitarlar arasindan en kotu ve rahatsiz aletlerin stealth oldugundan bahsetmisti. Dean simdi sayili seri seklinde replikasini uretti, zamaninda forumlarda kosup alanlar 2. el satmak icin kasiyor simdi.

ST Pro'lar fena degil,
Fakat illa bir Washburn Dime sig alinacaksa, Funky Munky'nin urettigi USA 3 replika gitarlarini oneririm. Inanilmaz aletler! Fiyatlarida uygun ;)

Duzgun ML sekli varken niye stealth istersinki, hadi bilemedin Razorback'e yonel. Cok basarili bir gitar, agirlik, iscilik, ahsap secimi ve ozellikleri ile piyasadaki en rahat ML sekil gitarlardan. Ust boynuz biraz memeye batiyor ama.. :D
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
5000 dolar gibi fiyatlara satılıyo.bu arada washburn seriside cok iyi dime ın.dean kadar değil tabiki ama kaliteli bi manyetik takvies(sh13 dimebucker ve sapa da di marzio) ile cok kaliteli bi gitarın olur.


2 st boru gibi bi alet bi ufak bi manyetik ile bence dean den daha kaliteli tonlar alabilirsin ya dean marka olarak cok iyi dogru ama washburn u de cope atmamak lazım
 
dean razorback sahibiyim (explotion) , muhtesem bir gitar oldugunu soyleyebilirim . ben cok rahat ediyorum. basta set neck olmasi cok hos , komple maun govde ve rosewood klaveysi var , her ne kadar bazen rosewood klavyelere lanet etsemde cok hosuma gidiyor :) floydrosedan uzak durmaya calisiyorum ama uzerinde var ne yazikki katlaniyoruz :) gerci suana kdr pek sorun cikarmadi akord tutma konusundada cok basarili.. alirken ozellike tereddut ettigim manyetikler beni hayal kirikligina ugratmadi , dimebuckerin az cok ne kdr iyi bir tonlar verdigini biliyordum ama neckte bulunan manyetik (yanilmiyorsam dean'in kendi uretimi bu manyetik) konusunda kaygilarim vardi ama ikisi birlikte cok hos soundlar veriyor neyse sorun dean deil tabi ben gaza geldim :) washburn gitarlarini cok sevmesemde amerikada 1-2 defa ST deneme sansim oldu , digecegim sey bence dean daha guzeldi , bence...333ler turkiyedede var zaten sanirim , cok kotu gitarlar deil kanimca ama gene dean 1 boy one cikiyor bunlar karsisinda.gerci bu ara 333 almayi dusunuorm bi tane bulsam guzelinden :)
 
Geri
Üst