Age 27 (Grunge/Post-Grunge/Alternative) - Izmit

B

Beeswax

Temmuz 2004'te temelleri atıldı, fakat 2004 Aralık ayına kadar sadece teorik olarak varlığını sürdürdü. Aralık'ta basçı ve davulcu eksiğinin giderilmesiyle çalışmalara resmen başladı.

Grubun ilk kadrosu Gitar/Vokalde Güneş Ünüvar, Lead Gitarda Özgür Öner, Bas Gitarda Semih Doğan ve Davulda Hakkı Güneş Savran'dı. Fakat Temmuz 2005'te Semih'in ve Hakkı'nın gruptan ayrılmasıyla Davula Cihan Mintaş, Bas Gitar ve Back Vokal'e Esat Can Ünübol geçti. Grup 27 Temmuz 2005'te bu kadroyla 7 şarkılık kalitesi düşük bir demo kaydı yaptı. Kayıttan sonra ise Özgür'ün şahsi nedenlerle grupla çalışmasına ara vermesi nedeniyle grup bir süre askıda kaldı, fakat provalar Özgür dışında devam etti. Yaklaşık 1 yıl kadar 3 kişi takılan grubun demo kaydı aldığı sırada 12 olan beste sayısı 34'e yükseldi. 2006 yazında Özgür'ün tekrar kadroya dahil olması ve Cihan'ın grubu bırakıp Hakkı'nın gruba dönmesiyle grup şu anki kadrosuna kavuşmuş oldu.

Güneş Eylül sonu-Ekim başında evde tek başına 5 şarkılık bir demo hazırladı. (Tüm enstrumanları kendi çalarak ve vokal yaparak, ayrıca mixlerle de o ilgilendi)

Belli bir program dahilinde asla canlı çalmadılar fakat İzmit genelindeki barlarda birçok kez sahne aldılar.

2007 itibari ile daha aktif olarak çalışmalarını sürdürmeyi düşünüyorlar.

Grup, Soundclick.com'da "Canada" adlı şarkısında Grunge Chart'ta (Dünya Genelinde) 5.liğe kadar yükseldi.

İlgilenenler ve dinlemek isteyenler için:
http://www.soundclick.com/age27
http://www.purevolume.com/age27

Teşekkürler.
 
Geri
Üst