5kya amfi önerisi

Şu ana kadar tüm amfilerimi ve processorümü 2.elde aldım. 2 amfimi(bir tanesi 40 watt lambalı kombo amfiydi, diğeri Boss Katana'ydı) ve processorü şehir dışından almıştım. Keza 2 kere de şehir dışına amfi sattım. Alırken de satarken de WhatsApptan video Call ile çalışırlığını kontrol edip aldım ve sattım. Bugüne kadar sorun yaşamadım ama tabi öyle olacak diye bir kaide yok kargo riski vb şeyler işin içine girebilir. Tercihen orjinal kutusu ve köpükleri duran bir ürün alırsan kargoda da yüksek ihtimal sorun yaşamayabilirsin. Takdir sana kalmış.

Şu ana kadar tüm amfilerimi ve processorümü 2.elde aldım. 2 amfimi(bir tanesi 40 watt lambalı kombo amfiydi) ve processorü şehir dışından almıştım. Keza 2 kere de şehir dışına amfi sattım. Alırken de satarken de WhatsApptan video Call ile çalışırlığını kontrol edip aldım ve sattım. Bugüne kadar sorun yaşamadım ama tabi öyle olacak diye bir kaide yok kargo riski vb şeyler işin içine girebilir. Tercihen orjinal kutusu ve köpükleri duran bir ürün alırsan kargoda da yüksek ihtimal sorun yaşamayabilirsin. Takdir sana kalmış.
hocam blackstar id core v3 alacaktım 6 kişiye yazdım biriyle konuşabildik sadece biraz konuştuktan sonra ilanı kaldırdı yayından ve bu zamana kadar 2.el ne alsam istemediğim şeyler geldi güvenemiyorum o yüzden

hocam blackstar id core v3 alacaktım 6 kişiye yazdım biriyle konuşabildik sadece biraz konuştuktan sonra ilanı kaldırdı yayından ve bu zamana kadar 2.el ne alsam istemediğim şeyler geldi güvenemiyorum o yüzden
Bahsettiğin ilan belki de elden satıldı ve ilan kaldırılmıştır. Diğer tavsiyem de yazma, telefonu varsa aç ara konuş satıcıyla. Çalışırlığını ve özelliklerini sana anlatsın bi 5-10 dk. Mesela benim Katana'yı şehir dışında lise çağında bir çocuk alacaktı, annesi ile konuştuk. Hatta ben teklif ettim video call yapalım ve özelliklerini anlatayım diye. Her satıcı böyle davranmayabilir ama sen talepkar ol. Gitarım yok, vaktim dar vb bahaneler varsa elbette çalışırlığını teyit edemediğin ürünü almamanı tavsiye ederim.

Geri