Marshall Mg30 Cfx Kullanan Var Mı?

Merhaba, herkese keyifli sohbet ve müzikler dilerim:)
Evde çalışmak için bütçem dahilinde amfi arıyorum, biraz araştırmalarım sonucu marshall mg30 Cfx aklıma yattı, kullanan biri var mı?
görüşleriniz ne yönde olur? Sadece blues ve klasik rock arada hard rock çalan biriyim. Bu konu da işimi görür mü?
Epiphone Sg Special gitarım var, yanına strat ya da tele alacağım yakında :D
Tavsiyelerinizi bekler, şimdiden teşekkür ederim.
 
Ben de aynı sebeple geçenlerde ufak Ibanez tbx15r amfi aldım, direk tak çal yapıyorum rahat rahat. Ama low-gain için güzel sonuçlar verdiğini söyleyemem, daha çok hard rock ve sonrası için ideal. Klasik rock ve aşağısı için sanırım Marshall daha uygun olabilir. Ama Mg serisini de hi-gain'de tutmuyorum hiç, yine de size daha iyi gider gibi geliyor. Kullanmadım bahsettiğiniz amfiyi ama işinizi görür diye düşünüyorum.

Ben yerinizde olsam ne yapardım, hiç düşünmez Laney amfilere bakardım herhalde.
 
Bence ikinci el alacaksınız madem mg yerine ya tech21 tm30 alın bulabilirseniz ya da line 6, fender, vox markalarının modellemeli amfileri var onlara yönelin derim zira mg30'dan çok daha kaliteliler bence. Yani iyice araştırın o amfiden çok daha iyileri var 600-700 liraya ikinci elde paranıza yazık etmeyin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tamam hocam dediğiniz gibi biraz daha araştırayım line 6 kullandım vox da kullandım fenderin mustang serileri nasıl tavsiye eder misiniz?
 
@orkopasa Mustang'in modellemeleri için iyi derler, diyenin yalancısıyım. Bildiğim ide Fender frontmanler var. Bulursan mutlaka dene derim. Transistörlüdürler ama vintage tarzlar için dizayn edilmişlerdir.
 
Geri
Üst