Survivor Türkiye-Yunanistan

ufffff aytuğ kazanamadı ya :cry: derya kazandı :evil: :x yaf haksızlık bikere derya bi dokunulmazlık oyununu kazandı halbuki aytuğ...herkesin anlattığı o denge olayı,kazzıkların üstünde...yani aytuğ hollanda'da,fransa'da 1.likleri olan bi sporcu yazık oldu...
 
ya yaşı kemale ermiş bi insan, orda da söyledikleri gibi kazanırsa ancak şansından dolayı kazanır. zaten heves meves bırakmadılar umrumda da değil artık :evil:
 
evet derya kazandı zaten bende onun kazanmasını istiyordum.adam gerçekten çok dürüst.ne olursa olsun çokta hırslı .hırslı olması yaşını kapatacaktır bence.bence kazanırız bu yarışmayı.deryaya sonsuz güveniyorum.dediği gibi kimseyi birinci yapmaya gelmemdi o bu yarışmaya. :) derys forever :D
 
bu yarışmanın bi tek geçen finalini izledim, o bile yetti, o 10 tane adamın 10undan da hayır gelmez, onlar mı yani türkiye'yi temsil edecek? ne ararsan var, ruh hastaları, egoizm, artistlik(oyunculuk), bırakın ya!!!
 
purpleMonkey demiş ki:
bu yarışmanın bi tek geçen finalini izledim, o bile yetti, o 10 tane adamın 10undan da hayır gelmez, onlar mı yani türkiye'yi temsil edecek? ne ararsan var, ruh hastaları, egoizm, artistlik(oyunculuk), bırakın ya!!!

aytuğ dışında hiç biri işe yaramaz...
 
a7x_aLemci demiş ki:
yanlış düşünüyorsunuz en adamı derya orda bence.diğerlerinin hepsi sahtekar yalaka.özellikle selim.beşpara etmez o.

bak selim hakkın'da doğru söylemişsin ama aytuğ gerçekten iyidi,neyse sonuçta Derya inşallah kazanır...ya bide ordaki bi yarışmacı ağağım'da varizlerim var diye askere gitmedim dedi,survivor'da ne işin var.
 
arkadaşım deryayı üsküdar vapurunda görmüş,kulağında küpe,kaşında piercing varmış:DD

pek inanasım gelmedi,sonçta herhangi birimizin babası imajında bir adam ama arkdşm ısrarla o olduunu söylüyor:=)
nysee,inş kazanır.pek sempatik bulmasam da nihayetinde bir türk.
 
arkadaşlar size şunu söyleyim bu programda derya kazandı çooooooooooook önce zaten yayınlanan program formalite farkındaysanız o yarışmada herkes bi deri bi kemikti,ama final gecesinde herkes maşallah yani düşünün bi insan kısa sürede nasıl o kadar kilo albilirki kısacası o final canlı değildi çoktan yapılmıştı sırf kanal para kazansın diye sms topladılar.

şimdide gs-fb diye yaptılarortalık iyice kızışacak yakında sağcılar-solcular yaparlar,ondan sonra demokratlar-anti demokratlar diye yaparlar iyice kızışır ortalık.
 
Geri
Üst