Survivor Türkiye-Yunanistan

panik_431 demiş ki:
arkadaşlar size şunu söyleyim bu programda derya kazandı çooooooooooook önce zaten yayınlanan program formalite farkındaysanız o yarışmada herkes bi deri bi kemikti,ama final gecesinde herkes maşallah yani düşünün bi insan kısa sürede nasıl o kadar kilo albilirki kısacası o final canlı değildi çoktan yapılmıştı sırf kanal para kazansın diye sms topladılar.

şimdide gs-fb diye yaptılarortalık iyice kızışacak yakında sağcılar-solcular yaparlar,ondan sonra demokratlar-anti demokratlar diye yaparlar iyice kızışır ortalık.

Kısa bir süre içinde hepsi şişirilmedi ya gözüne öyle gelmiştir..Derya kazandı diye iyi senaryo yazıyorsun Aytuğ kazansaydı bu şekilde senaryo yazma gibi bir çaba içerisine girmeyecektin neyse bu akşam finall..
 
finalde derya kazandı.bende sevindim zaten baya bi mutlu oldum :) zaten başından beri diyorum derya çok hırslı ne olursa olsun bu yarışmayı o kazanacaktır diye.nitwkim öylede oldu.bravo derya.helal olsun sana 250 bin euro ;) :)
 
eve orası öyle.yunanlılar yine ne kadar güçlü olduğumuz gördüler.aynı zamanda milliyetçi ve hırslı olduğumuzuzda.zaten en çokda buna seviniyorum.oyunlarına gelmeden bitirdik alnımızın akıyla yarışmayı.
 
neyin mlliyetçiliği yapılıyor anlamıyorum ben :) selim denen herifin deryanın arkasından o kadar laf sokması sonra yarışma sonunda türk bayrağı takıp derya ya mı sarılması mı...boş işler bunlar k.çı kırık yarışmayı savaş gibi görüp milliyetçilik yapılacaksa ve işin ucunada para konulucaksa hiç yapılmasın...ayrıca yunan takımı kazansaydı emin olun yayınlamazdı o macun denen gerici herif.
 
''gerçekten turkler heryerde birinciligi hakediyorlar'' bunu neye dayanarak söylüyorsun sen yaa bu kadar tembel bir ülkenin her yerde birinciliği haketmesi ne demek ??
 
bi de şimdi survivor fenerbahçe-galatasaray çıkacakmış..
saçmalığın daniskası diyorum ben buna sedece..
insanları birbirine düşürmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor yapımcı amcalar,teyzeler:)!!!!
 
Vay bee uzun zamandır girmiyordum nete Derya kazandı yaa ama ben hileli gözüyle bakıyorum :) genede bir Türk'ün kazanması hele birde 45 yaşındaki bir türk'ün Yunanlı bir gençe karşı kazanması onur, gurur ve bilimum iyi birşeyler verici bir durum. Daha da önemlisi yarışmanın başından beri desteklediğim insanın kazanması kendi şahsımca daha bir gurur verici.

Fenerbahçe - Galatasaray'a bende başvurdum bir BJK'li olarak GS tarafına :) tüm kalbim Galatasaraylılarda olacak.

Eyvallah...
 
Amaçları o.
Türkiye - Yunanistan'da çıkaramadılar daha derinden vurdular iç çatışmaya yuvarlıyacaklar milleti animallah.
Korkarım ki FB'li ve GS'li 10'ar kişiyi bir adaya kapatıp yarışmalarını sağlarsan sonunda ortaya çıkacak netice çok acıktır; KAN....
 
zaten fb-gs yapmayaycaklar ik takımın başkanıda istememiş iç çatışma çıkar diye...bakalım ne isim bulucaklar?dur ben söyleyim sağcılar-solcular
 
neyseki vazgeçtiler bu saçma düşünceden..
fb ve gs taraftarlarını öle birbirlerine olan hırs dolu bakışlarıyla izlemek bir bjk taraftarı olarak zevkli olmazdı da diyemem şimdi..:D
 
Geri
Üst