Sizce Surf Green Bir Strata Hangi Renk Pickguard Takılsa Güzel Olur?

Maple klavye olduğu için tortoise ve türevlerinden vazgeçtim. Aklımda 3ply mint green, swirl ve beyaz yer edindi şu an. Az önce gitara Hot Rails'ı da taktım ve anladım ki bu gitarı satmayacağım artık. Tam bir canavar oldu. İnşallah elimde relic olacak :)
 
Olsun canım ne olacak, gitarda nitro ya da gomalak cila yok diye gitarımın relic olma hakkı yok mu? (benim niye çocuğumun flütü yok mod on :D ) Elbet sağa sola çarpa çarpa gün gelir az da olsa relic olur :)
 
Roadworn serilerinin relic islemleri bence de oldukca basarili. Sound icin bi genelleme yapamam ama kendi Roadworn72 telemden o kadar memnunum ki kelimelerim anlatmaya yetersiz kalir. Uzerindeki widerange humbucking manyetiklerle uyumu inanilmaz. Bence bu renk Roadworn serisinin guzel renklerinden. Evet @AykanKK gitarinizin renginde yoktu bu seride. Pickguard seciminde de bence cok guzel bi karar vermissiniz hocam. Hot railsin tonunu merak eder, bi demo isteriz.

Snapchat--6928923613275822228.jpg


Izmirden bu kadar kisi varsa bi buluşma tabii guzel olur, yaz da geliyor.

Relic islemi ozellikle govdenin arkasinda cok yoğun. Eve gidip fotografini cektigimde onu da paylasirim fikir vermesi açısından..
 
utanmaya gerek yok hoca, şahsi fikrim bu renkler iğrenç oldukları için güzeller:) ben de de sonic blue, mint pickguard, rosewood 60's strat var mim yine aynı serinin 60's olanı işte, çok başarılı alet (sonic blue nedir yahu, kim uyduruyor bunları:D)
 
Genelde aldığım gitarın orasını burasını biraz kendi zevkime göre değiştiririm:) bu bebeye hiç dokunmadım, adamlar fabrika çıkışı cts potlar clr switch CS 69 manyetikler koymuş:) iki nokta tremolo çelik saddle'lar akord kararlılığı gayet stabil:) kemik üst eşik vs. derken adam olana çok bile, 50's serisi de çok hoş, özellikle etli sap isteniyorsa tercih edilmesi gereken bir alet, yamulmuyorsam onların sap profili soft V, neyse konu dağılmasın kesinlile mint veya krem pickguard hocam
 
Geri
Üst