Kontrol (Modern alternatif) - Ankara

Ankara'da 2006 başlarında beraber çalışmaya başlayan bir grubuz. Grubun kadrosu şu şekilde:

Vokal - Mehmet
Gitar - Özgün
Gitar, synth sesler - Adil
Bas - Uğur
Davul - Mehmet

Dinleyenlerin yaptığımız müziği yaşamasını sağlamayı istiyoruz. Yaptığımız müziğin türünü kısıtlı tutma gibi bir amacımız yok. Brit-rock, art-rock, post-rock, indie, blues, adult alternatif, fusion ve deneysel-rock bireysel olarak etkilendiğimiz türler arasında. Hedefimiz, müziği bir bütün olarak -bilinçli şekilde- ele alıp, doğru seslerle doğru duyguyu yaratabilmek, ve farklı "alternatif"ler sunabilmek çoğunlukla. Şu anda sevdiğimiz şarkıları yorumlamak üzerine çalışıyoruz. Kendi müziğimizi üretme isteğimiz ve fikirlerimiz/anlatmak istediklerimiz olduğu sürece beraber yeni şeyler üretmeyi planlamaktayız.

Grubumuz, üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır, zamanımız el verdiğince, önümüze doğru fırsatlar çıktıkça, yapmayı sevdiğimiz işi paylaşmak bizim için çok önemli. Çeşitli organizasyonlar ya da yapacağımız kayıtlarla sizlere ulaşacağız.

Kontrol adına

aDiL
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
İlk konserimiz

Grubumuz, geçtiğimiz dönem Kızılay Gölge Bar'da ilk performansını sergilemiştir. O konserde, pek çok radiohead şarkısının yanı sıra, Muse, A Perfect Circle ve Anathema'dan da bazı şarkıları yorumlamıştık. Arkadaşımızın amatör bir kamerayla yaptığı çekime (paranoid android)
http://www.youtube.com/watch?v=sddD5rNxMSw
adresinden ulaşabilirsiniz.

Çok yakın zamanda yeni bir performansla, değişik bir listeyle ve sürprizlerle karşınızda olacağız. Görüşmek üzere...
 
Adil'le uzun denilebilicek bi süre, Özgün'lede kısa bi sure calısma ve tanısma fırsatıım olduu! 2sidee bu işee emekk veren insanlar! herseyden önce bu işii severek yapıolar! hiçbi kaygıları yok..

29Ekim'de aynı sahneyi paylasmakta büyük mutluluk duyuorum!
Güzel bi konser olması dileğiylee..

Başarılar.. efendim=)
 
Arkadaşlar Hoşgeldiniz Sizleri Tanıtmak İçin Her Zaman Yanınızda Olacağım Ki En Yakın Sürede Güzel Bir Afişle Sayfayı Aydınlatalım... 8)

Bu Arada Geçen Senelerde Bu Kadar Müziğe Saygı Duyan Ve İşini Gerçekten Azimle , Hırsla Yapan Gruplar Arasında Olsaydınız...
Siz Başarırsınız Buna Eminim Ve 29 Ekim Konserinde Sizi İzlemeye Gelen Tüm Müzikseverlere Yansıtacağınıza İnanıyorum :twisted:

Uzun Zamandır Sahneye Çıkmamıştınız , Bu Konseriniz Sizin İçin Umuyorum En Güzel Şekilde Geçer ;)
 
Özgünüm...
Seni ve grubunu burada görmek ne şeref ;)

Konserde başarılar şimdiden yolunuz açık olsun...

Görüşeceğiz orada :twisted:
 
mat demiş ki:
Özgünüm...
Seni ve grubunu burada görmek ne şeref ;)

Konserde başarılar şimdiden yolunuz açık olsun...

Görüşeceğiz orada :twisted:

Kardeşim, orda görüşmek üzere. Bizim müzikler sana hafif gelir ama idare edersin artık :)

Organizatörümüze de desteği için çok teşekkürler.

Radiohead, Jeff Buckley, Muse, Morrisey, Mor ve Ötesi, Anathema ve daha başkalarını bir de bizden dinleyin :p
 
Gerçekten ileride iyi işler çıkaracağını düşündüğümüz bir grup KONTROL herkese bu grubu yakından takip etmesini öneriyorum
Daha önceden gruptan Adil ile tanışmıştık bizim grubumuzda bi şarkı için klavye çalmıştı umarım şarkıyı kaydedeceğimiz zamanda yine Adil çalar

Kontrol'e müzik yaşamlarında başarılar diliyorum

Suelen-gitarist Cengiz
 
Eyvallah Özgüncüm...Ben Bir Grubu Seversem Her Zaman Arkasında Olmaya Çalışmışımdır Ki Genelde Elimden Gelenin En İyisini Yapmışımdır...

29 Ekim'de Sahne Performance ınızı Çok Merak Ediyorum Açıkcası... ;)
 
Suelen'e vermiş oldukları destek için çok teşekkür ediyorum. Çalışmamızda birkaç melodi eklemiş olsam da amatörce, çaldığım her notadan kesinlikle büyük zevk almıştım, bir kayıtta da sizinle beraber bulunmayı, şarkınıza bir şeyler ekleyebilmeyi çok isterim.

29 Ekim Gölge'de gerçekleşecek organizasyonda bulunacağımız ve tekrardan performansımızı sergileyeceğimiz için çok mutluyuz. O konserin gerçekleşmesinde emeği olan herkese saygılar : )
 
Konser Afişimiz Hazır Hale Geldi ;) Başarılar...

angel3smallforum1al7.jpg
 
Arkadaşlar, konserimiz yaklaşmakta, biz de sizinle buluşmak için sabırsızlanmaktayız;)

İlk mesajlara geri dönüp biraz daha grupla ilgili bilgi vermek istiyorum. Modern alternatif'in açılımını yapmamız bekleniyor sanırım. Burda bizim yaklaşımımız şu yönde. Piyasaya alternatif bir grup olmak istiyoruz. Günümüzde yurtdışında yakalanan modern standartları/ türleri takip etmeyi ve yansıtabilmeyi, seçkin bir repertuara sahip olmak istiyoruz. Repertuarımızın rock ağırlıklı olması da istemediğimiz bir şey temelde, bu yüzden tanımımızda rock kelimesini kullanmayı da çok doğru bulmuyoruz. Kullandığımız enstrümanlar rock müzikte kullanılan enstürmanlar olsa da, farklı yaklaşımlar sergilemek istiyoruz. Grup gitaristlerinden biri kimliğimi göz önüne alırsam, enstrümanımı şahsen amaçtan çok bir araç olarak görüyorum. Diğer gitaristimiz ise benden biraz daha farklı bakıyor enstrümanına, değil mi amca:)

Güzel bir atmosfer ve sürprizlerle umarım herkesin dinlemekten zevk alacağı bir performans gerçekleştiriz. Bir konserde alternatif repertuar dinlemek isteyen, ilk mesajda saydığım türleri yakından takip eden herkes özel davetlimdir:)

Unutmadan, organizatörümüze bu güzel konser afişi için teşekkürlerimi de kaydetmek istiyorum forumumuza. çok uğraştın, ellerine sağlık;)
 
Evveet Kontrol'ün ikinci konseri de geldi çattı en sonunda. 29unda tüm Kontrole başarılarımı da dileyim. Arkadaşlar daha adilin terimlere alışamamışlar da yakında kulak dolgunluğu olur korkmayın..
Ben böyle uzaklarda taa nerelerde müzik yapmadan dolanayım bizimkiler konser hazırlıklarında ama çekten size bol bol sevgiler kameraya da iyi çıkın aman burdaki bayan arkadaşlara gösteririm konser videolarını yakışıklı çıkın :LOL:
 
Adilcim ben gitara Batuhan Mutlugil gibi bakıyorum :p Basit ve hoş sololar filan :)

Alkımcım, kamera hazır, kameraman da İstanbul'dan geliyor(önceki çekimleri yapan :) ). İnşala güzel şeyler ortaya koyarız.

Arkadaşlar yarın(pazar) saat 17.30 gibi Tunalı-Gölge'deyiz. Hep birlikte eğlenmek dileğiyle...
 
Geri
Üst