musicman sub-1 ı nasıl tanırsınız?

arkadaşlar bu gitar hakkında bilgi ve görüşü olan varsa buraya yazabilirmi.avantaj ve dezavantajlarını bilmek istiyorum.şmdiden teşekkürler.
 
Musicman'in en düşük seri, en kalitesiz modeli. Yine Musicman çok kaliteli gitarlar ürettiği için bunlar bir kore ibanez'den veya meksika fender'den falan daha iyi. Tarzını söylersen sana uygun olup olmadığını daha rahat söyleyebilirim. Ama versatil aletler.
 
Ya rastlantıya bak ben de tam yeni konu açacaktım bununla ilgili :) Ben de bu gitarla ilgileniyorum geçen gün Motif'te denedim bunlardan birini.. Üretimi durmuş ama galiba Ernie Ball forumlarında okuduğuma göre 2007'de yoklar :( ..
Ben birtek gövdesinden şüphe ettim : Poplar .. Nasıl bilirsiniz ki bu ağacı :) ?
 
Gitar hala musicman'in sitesinde var. Poplar yanılmıyorsam uzakdoğu'da çok bulunan sağlam bir ağaç. Basswood gibi tonal özellikleri olduğu söyleniyor ama emin değilim. Valla gitarı beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişir ne de olsa olay ses kadar rahatlık ve histe de bitiyor.
 
Ya 3 rengi vardı ben beyazı denedim, ama klavye harap olmuş gibiydi ve gövde biraz kirliydi, o yüzden rahat edip de sese dikkat edemedim.. Ama lacivertinin klavyesinin rengi ve bakımı mükemmeldi, onu deneseydim hoşlanırdım ama onun da rengini sevmedim işte :D:D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
aynen bugunde ben denedım beyazını ama hıc bır sey anlamadım .. orda bır bordo vardı gozunden kactı heralde... cok ıyı bır alete benzıyor.. manyetıklerı fena deıldı.. ancak elımde bır ıbanez varken bunu alırmıyım bılımyorum ... sahsen ıcıme sınmedı sorayım dedım ..
 
Ya tünelde zaten 2. el durumunda olan bir sürü 0 gitar var sözde kargoda hasar görmüş. Geçenlerde bir squier tele gördüm gitarın resmen 1 cm çapında bir boya kırığı vardı. O yüzden renge menge bakmadan en iyi durumdakini deneyin arkadaşlar. Sub 1 rahat gitar bence. Hele 2 humbucker ve vibratolu modelleri çok hoş ve şirin.
 
950 Dolar liste fiyatı, peşin zart zurt muhabbeti yapılır tabi.. Bence fiyatı yurtdışına göre uygun çok aşırı kaçmadı.. Silhouette ler de 1850 dolar :) .. Bordoyu gördüm de lacivertin klavye rengi bariz çok güzeldi.. Birgün gidip ciddi anlamda bakacağım babamla da konuşayım :)
 
eeheheh hayırlı olsun arkadaslar alet konusunda hala bır on yargım var ... elımdekı ıbanezı bır satablısem kendıme adam akıllı bır sey alacagım... bunlardan bırı de sub -1 olabılır.. sunu soylıyım bugun denedıgımde clean tonları cok ıyı gelmıstı bana yanı ıbaneze gore daha bass bır ses..fena degıldı .. ama o kucucuk dukkanda o gıtarı denemek tam bır ezıyet sana tavsıyem hafta ıcın ve sabah oglen arası bır saatte gıt.bos olur ... bakalım kım ılk once alacak :D:D:D
 
Ben iftardan hemen önce gitmiştim bomboştu :) Bir de tanıdığımızın amcasının yeri miymiş neymiş böle 5-6 kişi gitmiştik :D:D Clean leri ben de sevdim ama distortion larla pek oynayamadım amfi kontorolü bende olmayınca pek rahat edemedim açıkçası :?
 
oo tam saatı dogrusu :)... bende dıstortıonlar ı duyamadım zaten dukkanda baska bırı daha aynısını denettırıyordu.. dukkanın sahıbı felan baya bır kalabalıktı... bır dahakı ıftar sonrasına :p...
 
Geri
Üst