Frekans (Pop-Rock) - Izmir

Hmm çok küsel olmuş youtube klibi :D . Eklersen çok küsel olacak gerçekten. Ama seni seyredemedik bu klipte yoktun :cry: toplam 3 saniye varsın yoksun...Ama neyse frekans olarak süperdi.Bodrum programı başlayınca bios iptal olmayacak değil mi? İstanbuldan kaçacak olursak sizi nerde ziyaret edelim ?
 
Cuma-Cumartesi Bios programları devam edecek bize buyuk kulfet ama :) her hafta gelip gidicez izmire onun haricindeki gunler bodrum seagarden oteli (www.hapimag-seagarden.com)...

Bide klip benim klibim degil yaf :) frekans tanıtım videosu biz onu bi takım yerlere gondermek icin yapmıstık yeni videolar eklicem en yakın zamanda zaten sahne performanslarından goruntuler..
 
Hmm anladım.seagarden müşterileri şanslı valla :p Biz napalım iyiki youtube var. Sizi seyredince bi an kendimi biosta zannedebiliyorum. Ama bir önceki mailde de belirttiğim gibi biostaki kolon seni biraz maskelemeseydi ve gül cemalini görsek daha iyi olacaktı ama neyse bunada şükür. Frekans olarak ZÜPPERDİ ;) Yazın da gelemicem sanırım izmire, tatil yok bana :cry: o yüzden yanlız bırakmayın bizi lütfen özletmeyin kendinizi videolar yüklenince züper olacak falla. Nasıl olsa seagardendakiler kadar şanlı değiliz bari internetin hizmetlerinden faydalanalım bi kuple :LOL: Çağlar senin resmini çizdim ama buraya ekli dosya gönderemiom. nereye göndeyim, mutlaka görmelisin.çok çağdaş oldu :LOL:
 
Bişe sorcam gerçi daha önce de sormuştum ama neeeeeyseehh :)) izmirde rock kültürü biraz bozuldu sanki, bas,elektro ve drum tek başına çok güzel ve yeterli olmalarına rağmen klavye ve saksafonda kullanılıyor. biraz rocktan jazz rocka geçer haldeyiz sanki. açıkçası istanbulda bu enstrumanlar kullanılmıyor. ve bu enstrumanların kullanıldığı şarkılar da çalınmıyor. Ve jazz soundlarının çalmadığı gruplar hakikaten feci tutuluyor. Bununla ilgili soru sormuştum, ve izmirde bu tarz parçalarının çaldığını söylemiştin. Zaten sorum bu deil gerekli açıklamayı yapmıştın zaten:)) Sorum izmirde jazz çalan mekanlar var mı varsa nereler oraları sorcaktım sadece. Belki bilirsin birde jazz ile alakan var takip ettiğim kadarıyla logojjazz falan içindesinizdir bu müziğinde diyerek rahatsız ettim:)
Zaten ben ölüyüm aslında çoktan aldılar intikamlarını benden ama bugün yine böyle bir muhabbetin içinde buldum kendimi ve olayı anımsadım tekrardan.ağızlarına sakız oldum :) Bi arkadaşa sordum cevap gelmedi diorum, valla inanmıyorlar rezil oldum aleme :)) bana bu konuda bilgi verebilirmisn acaba?
 
Bir resim ancak bu kadar güzel çıkabilir. (Hera ve sen :D Pes diyorum başka bişee demiyom. PESSS :p Repertuardan bi parça daha Melissa Etheridge- I need to wake up ;) Müzikle kalın...
 
Amatör Gruplar başlığının altında ne işi war bu grubun! Bu grubu izmirde piyasada çalan diğer gruplarla karşılaştırmayalım! Son haliyle müthiş bir grup olmuş! Cuma ve Cumartesi gecesinin tek lideri bence..
Saçma sapan şeyler değil söylediklerim ve sonuna kadar hak eden müzisyenler! Alt yapınız çok sağlam olmuş..Daha çok şey söyleyebilirim onlar için neyse ;) Orçun mailini okumuyormu yahu :?: Ve söylemek isterim ki: "O geçen cumartesi çaldığın şey nee öleeeeee çağlaaarrrrr nasıl bir gitardır o 8) :D :!: "
Bu hafta sonuda ordayız
 
Sagolun yorumlar icin :) (uzun süre olmus yazmayalı yav..)

Bugun ve yarın Bios gecesi bekleriz..

O gitar: Musicman Silhouette'nin biraz manyetik modifikasyon yapılmış hali :p

Dipnot: Orcun maillerine senede 1 kere bakar ondada 284828 mail gelmis oldugundan arada bulamaz sanırım seninkini :)
 
dün de müthiş bir geceydii çok seviyoruz sizi :LOL: iyi müzik ve müzisyenler her zaman dinlenir!
"dipnot: Ben tanerin arkadaşı bu arada güzel insan çağlar :) herşey için teşekkürler ;) müzikle kalın :!:
bu arada o ışın kılıcı taaa en arkadan sahneye kadar çıktı ya helal olsun :LOL:
 
wov uzun zaman sonra siteleri bitmiş mi acaba diye girdim ve mükemmel bir site yapmışlar beklediğimize değdi valla.bursaya gelmenizi çok isterdım ama zor bir ihtimal olduğundan dolayı sizi dinlemek için yıne bursalardan kalkıp izmire geleceğiz çünkü guardian bar daki konserde acayip sevmiştim grubu.

elinizde başka şarkılar varsa onlarıda sitenıze ekleyebılirmisiniz mesela benım bilgisayarın bir köşesinde frekans-wıth or withou you şarkınız var yetmıyodu yeni şarkılar iyi oldu.

bu arada bişey sorcam herhangi bir audioslave yada chrıs cornell cover ı yapmayı düşünuyormusunuz eğer yaparsanız mükemmel olur gibi gelıyo bana.
 
Geri
Üst