Hokkabaz

a1517kh0.jpg


Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz'ın kamera arkasına geçtiği Hokkabaz'ın çekimleri bitmek üzere.

Cem Yılmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği filmin diğer oyuncuları Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Ayçe Abana, Bahtiyar Engin, Caner Alkaya, Gürgen Öz, Kemal İnci, Bahri Beyat ve İpek Bilgin. Film, başarısız sihirbaz İskender (Cem Yılmaz) ve yardımcısı Maradona'nın (Tuna Orhan), kendilerine dar gelen İstanbul'dan biraz uzaklaşmak için turne yapmaya karar vermesini ve İskender'in akli dengesi yerinde olmayan babası Sait'i (Mazhar Alanson) de ekibe dahile ederek ortalığı birbirine katmalarını konu alıyor. Filmin Ekim ayında gösterime girmesi planlanıyor.

Yeni filmi hakkinda konusan Cem Yılmaz, "Bu sefer 4 milyon degil, aklibasinda bir '4000' seyirci bekledigini" soyleyerek, "G.O.R.A." filminin rekorunu kiran "Kurtlar Vadisi Irak" filmine gonderme yapti. Cem Yılmaz filmin tutacağından çok emin görünüyor.
 
bugün hemen gittim
pek beğendim
cem yılmaz övülesi
mazhar alanson alkışlanası
ayrıca maradona karakterini oynayan tuna orhan da pek başarılı
hikaye-kurgu çok güzel
gayet başarılı olmuş bence
goradan daha güzeldi
 
ben gorayı pek sevmedim.zaten komik biri olmakla komedi filmi çekmek arasında büyük fark var ve cem yılmaz komedi filmi yapamıyor.ama herşey çok güzel olacak ta da gördüğümüz gibi dram hatta komedi-dram filmlerini daha iyi yapıyor.yalnız beni uyuz eden durum bu filmlerin gerektiğinden fazla abartılması.medya öyle bir yansıtıyorki olayı sanki dünyada ilk kez film çekildi ve onuda cem yılmaz çekti gibi.gerçi artık tv izlemiyorum ama gazetelerde de bu durum böyle.yaa medyaya güvenim hiç yok pardon yanlış bölümde yanlış şeyler yazıyorum...umarım iyi filmdir!
 
Ben yeni filmi sevdim açıkçası. Ne saçma espiri var ne de küfür. Olay sade ve güzel. Cem'e nazaran Özlem ve Mazhar çok iyiydi. Hatta bir süre sonra filmi Özlem yönetmeye başladı... olay onun etrafında döndü resmen. Bir kez daha öz fanı olduğum için kendimle gurur duydum.
 
Bugün filme gittim.Senaryo gerçekten çok güzel olmuş :)
Mazhar Alanson müzikte başarılı olduğu kadar aynı başarıyı oyunculukta da göstermiş..
Özlem Tekin'de çok başarılı..
Gora'dan çok güzel ;)
Güldürdüğü kadar düşündürücü bir film olmuş :roll:
Filmin son sahnesin de hüzünlendim :cry:
Sinemaya gidilecek bir film...
 
bende özellikle ilk bölümü epey sevdim ve hipnoz bölümünde gülerken kendimden geçtim.(aklıma geldikçe gülüyorum).ama şimdiden söyleyebilirim ki sadece gülmek için bu filme gitmeyin.bu bir gösteri değil film ve bence iyi bir film.yalnız özlem tekin in oyunculuğu oldukça kötü.hatta filmin içindeki oyuncuların muhteşem oyunculuğunu bozan tek şey özlem tekin.ama film iyi..okta beklentiyle gitmeyin sadece film izleyeceksiniz...
 
cem yılmaz kalitesinde bir film. mazhar alanson un oyunculuğu daha da başarılı bu filmde. özlem tekin de düşündüğümden daha iyiydi. müziği de insanın içine dokunuyor, eski türk filmleri tadında. final biraz korkutsa da yine cem yılmaz a yakışır bir son olmuştur deyip susuyorum :)
 
küfür olmaması(iki yerde geçiyordu onlarda güldürü amaçlı değil yerli yerinde küfürlerdi) çok hoşuma gitti. Ben yine küfürlüdür diye girmek istememiştim, arkadaşım küfür olmicakmış diye ısrar edip soktu içeri. Bu arada özlem tekin abisiyle ilgili hikayeyi "sıkarken" abisinin ve kasabalarda yaşarken kendilerinin görüntüsü birazcık need for speed:undergroundvari olmuş. underground'un ve most wanted'ın ara videolarına çok benziyor... bilmem farkettiniz mi?
 
Geri
Üst