Fcb1010 Ve Gutar Rig

Fcb1010 umla bilgisayarda Guitar rig isimli programı kontrol etmek istiyorum ama aletleri bagladıgımda fcb1010 daki dugmeler ve pedallar zaten benim istemedigim seylere kontrol etmekte ben bunları kendi istedigim elemanlara nasıl atayabilirim(assign). bilgi sahiplerine simdiden tesekkur ederim.

(Ableton live 5 ve fcb1010 hakkındada herturlu benzer bilgi cok işime yarar)
 
walla bende gt pro ile kullanmıştım onları guitar pro daki kanallara atamalısın yanlız bliyosunki hem fcb de hemde guitar rigde atamayı yapman lazım yani 2 aşama da olucak bir şey bende guitar rig 2 ile bunu denemek istiyorum zira tonlar çok sağlam yaparsan banada haber verirsen çok sevinirim..

bu arada guitar rig için board kullanım klavuzu görmüştüm emule de bi aralar bi bak istersen...
 
Guitar rig gerçekten kaliteli bi program, çok güzel tonlar elde edilebiliyor. Evdeyken amfim ve pedallarım olmasına rağmen sürekli guitar rig kullanıyorum, eğer Fcb1010 ile kullanmayı başarırsan burdan açıklaman iyi olur, pedallarımı satıp direk bi Fcb1010 da ben alırım :D hatta bide notebook lazım olur :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
esatburak...evet o linki gordum o link dogrultusunda gitmeye calıstım ama hersey birbirine karıstı ...12 saattir bilgisayarın basındayım ... yıprandım ...hala bi sonuc alamadım ...sunu Turkce blen birisinden ogrenebilsem ... alet 2. el oldugu icin factory preset'e donmesi gerekiyormus ben daha onu basaramadım .
 
Geri
Üst