arkadaşlar bugün gittim zuhale aleti denedim...
fiyat olarak 480usd çektiler
alet yeni olduğundan tam bilmiyolar nasıl bişey olduğunu neyse yanımıza 1 adet gitar 1 adet boss od-3 bir adet powerblock alarak alt kata indik....
gitar - od3 - crate( xlr çıkışından) - mikser - poweramp ( kolon beslemek için ) - rastgele bir kolon (her barda olabilecek rastgele bir kolon) şeklinde bağladık..
bir bar programında idare edecek harika bir ton
elde ettik ( emin olun podxt falan hikaye...denemesi bedava)(podxt ci arkadaşlar sakın alınmayın bu şekildeki bir bağlantı şeklinden bahsediyorum. Hani ağır oluyorda ampli kullanmıyoruz ya podxt den miksere giriyoruz canlı performanslarda hani o açıdan şey ettim vede podxt yi sadece bir örnek olarak kullandım daha öncede sahip olduğum için) neyse uzatmayım
bir de
gitar - od3 - crate( mono çıkışından) - rastgele bir kolon(her barda olabilecek rastgele bir kolon)
valla bu şekilde de acaip tatmin oldum....
bunlar benim şahsi görüşlerimdir arkadaşlar ama emin olun bir daha hayatta combo bir ampli taşımam
fiyat olarak 480usd çektiler
alet yeni olduğundan tam bilmiyolar nasıl bişey olduğunu neyse yanımıza 1 adet gitar 1 adet boss od-3 bir adet powerblock alarak alt kata indik....
gitar - od3 - crate( xlr çıkışından) - mikser - poweramp ( kolon beslemek için ) - rastgele bir kolon (her barda olabilecek rastgele bir kolon) şeklinde bağladık..
bir bar programında idare edecek harika bir ton
bir de
gitar - od3 - crate( mono çıkışından) - rastgele bir kolon(her barda olabilecek rastgele bir kolon)
valla bu şekilde de acaip tatmin oldum....
bunlar benim şahsi görüşlerimdir arkadaşlar ama emin olun bir daha hayatta combo bir ampli taşımam