Vox Ad50vt

  • Konuyu açan johnkerrylonger
  • Başlangıç tarihi
J

johnkerrylonger

bu ampliyi veya bu seri hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı? bide roland cube serisi ile karşılaştırmalarınızı rica edicem. teşekkür ederim.
 
abicim micro cube kullanıcısı olarak cubeleri accaip beğeniyorum.voxları denemedim sadece cubelerin deneyip çok iyi olduklarını gördüm..
 
bu aletin üzerinde efektler varmıs ve modelleme yapıyormus okuduğum kadarıyla.ben sevmiyorum su modelleme işini.bulamadım hala ideal amfimi
 
my dukkan da var bu amplilerden . paylaşımlarınız için teşekkür ederim ciddi cidii düşünebilirim bu aleti.
 
evet mydukkanda var sanırım 750-800 ytl arası bişeydi..Ama gerçekten harika bir ampli...

paran varsa tabiki al..Ama daha uygun bişeylerde düşünebilirsin..İllede kafayı takma voxa.ama vox bana hep özel gelmştir..
 
ewet 1 aydır kafamı kurcalayan amfi sorunumu bir adet vox ad50vt alarak sona erdirdim.altından girip üstünden cıkayım da yorum yazarım.2 saat caldım ve cleanlerin oldukca güzel olduğunu hi gain amfilerin de bekeldiğimden fazlasını verdiğini söyleyebilirim.rat 2 almıstım distortion için ama rat 2 ye gerek bırakmıyor hi gain modeller.daha sonra detaylı sekilde görüşlerimi belitirim.
bu arada mydukkandan aldım.harika paketlemişler.buradan teşekkür ederim.artık apartmanı sallama zamanı :D
 
bu arada belirteyim ki amfiyi 2 inci gün geri gönderdim.bass ve mid karakterli bir amfi.tiz konusunda sıkıntılı.ayrıca üzerindeki efektleri hiç güzel değil.
 
ARkadaşım ..Bu amfiyi sonuna kadar tavisye ediyoru..Drive TOnlarıda Cleanlerde süper..
Efektleri var daha ne olsn..Fiyatına göre cok iyi.Pahalı olsada biraz.
Auto wah var alette..daha bir cok efekt.
 
Ben de araştırmalarımın üzerine çok beğendim bu amfiyi fakat yalnızca modelleme ve drive için kullanıp efektlerimi normal analog pedallardan almayı düşünüyorum. Sen böyle birşey denedin mi? Nasıl sonuçlar alınıyor?
 
Geri
Üst