Zonguldak'taki Köy Okuluna Kitap Kampanyası

Zonguldak'ta bir köy okulunda Türkçe öğretmenliği yapan arkadaşım, kütüphanesi olmayan okulunda kütüphane açtı. Fakat orayı doldurmak için birçok kitap lazım.

Sizin de yardımlarınızla, oradaki çocukları kitaba boğmak istiyoruz! Herkesin elinde ilköğretim çocuklarına faydalı olabilecek kitaplar, ansiklopediler, atlaslar vs vardır. 5-10 kitap da gönderseniz onların lehine olacaktır.

Katılımın geniş olacağını umuyorum... Herkese teşekkürler...

Alıcı: Halil Yılmaz
(Direkt öğretmen arkadaşıma da ulaşabilirsiniz. Ona ulaşabileceğiniz numaraları bana özel mesaj atarak alabilirsiniz.)

Okul adresi: Yazıcık İlköğretim Okulu Yazıcık Köyü - Devrek/Zonguldak
 
Elimdeki ansiklopedi ve çocuk kitaplarını göndererek işe başlayacağım ben de. Herkes birer kitap gönderse kütüphane dolar taşar..

Sevgiler..
 
Sevgili haunted. Ben göndereceğim tüm kitapları hazırladım. Ne şekilde göndereceğimi forumda bana anlatırsan çok sevinirim.

Şu koskoca forumda benden başka kimsenin niyeti yok heralde göndermeye. Sadece bir kitap bile yeterli arkadaşlar, göndereceğiniz yalnızca tek bir kitap....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Cevap biraz geç oldu kusura bakmayın, özür diliyorum. Göndereceğiniz kitapları, herhangi bir kargo şirketiyle yukarıda yazdığım isim ve adrese ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

Kargo ücretleri arkadaşım tarafından karşılanacaktır.

İlginize teşekkür ederim...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Arkadaşlar kampanyamız hala devam etmekte... Lütfen elinizdeki fazla kitaplarınızı gönderin, ilgiyle bekliyoruz... Teşekkürler...
 
başlıkta Zonguldak'ı görünce dikkatimi çekti. geçtiğimiz ay içinde, ankara dtcf genelinde ing. dilinin başlattığı bir yardım kampanyası oldu. zonguldak'ta bir köy okuluna yardım yapıldı. biz de tabii yardım etmenin mutluluğu içinde rüyalara daldık. bu hafta da sıcağı sıcağına, arkadaşların orada çektikleri görüntüleri izledik. köy okulu denilince kafamızda oluşun imajın çok çok dışında bir okulla karşılaştık. bilgisayar odası bile olan bir okul... ve oraya gönderilen yardım kolilerini görünce de açıkcası biraz abarttığımızı düşündüm. inanın bana benim şu an stajyer olarak gittiğim ankara nın göbeği sayılabilecek bir yerdeki okuldan hiç bir farkı yok! elbette bu başlıkta bahsi geçen okul böyle olmayabilir. bu da ihtimal dahili tabi...

yardım deyince bizim için akan sular duruyor, hemen neyimiz var neyimiz yok, gönderiyoruz. tamam iyi niyetliyiz ama... uzun lafın kısası biz galiba yardımla israfı karıştırıyoruz. bu kampanyada da böyle bir durum olmaması için bunları paylaşmak istedim. yani eğer bu kampanyada da bir yığın yardım kolisi olursa, hiç değilse tek bir okul odaklı kalınmasın.

kolay gelsin...
 
Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için ama dikkat ettiğiniz üzere bir köy okulundan bahsedioruz biz, yani öyle gördüğün okul gibi değil. Kütüphanesi yoktu, öğretmen arkadaşlar kendi çabalarıyla bir kütüphane açtılar daha yeni... Ve kütüphaneyi doldurmak için kitaplara ihtiyaçları var ben de burda sesimizi duyurup yardım etmeye çalışıyorum. Yani kendi halimizde bişeyler yapmaya çalışıyoruz, sizlerden de destek görürsek çok daha güzel ve geniş bir kampanya olacak düşüncesindeyiz ama pek rağbet yok burdan da :s
 
Hocam özelden yazdım ama ulaşamıyoruz sizlere, kitap verecek arkadaşlar sizden haber bekliyorlar...

Mail adresi, öğretmen arkadaşın telefon numarı lütfen belirtin...

Teşekkürler
 
İçerik soruyorlar, ilkokul hikaye kitapları falan da olur mu diye? Öğretmen arkadaşa nasıl ulaşabileceklerini de soruyorlar cevapsız bırakmak durumunda kalıyorum... Bende şeker portakalım, güneşi uyandıralım ve delifişek kitaplarını bulursam yollamaya çalışacağım çok güzeldi o kitaplar :)
 
ARkadaşlar içerik önemli değil çocuk kitabı işte ilköğretim öğrencilerinin okuyacağı türden kitaplar :)
Cevapları geç verdiğim için kusura bakmayın pek giremiorum siteye :s

Buraya yazsam olur mu acaba arkadaşın numaralarını?
 
Haunted izin verirsen bana verdiğin Tel No. sunu isteyenlere özelden ileteyim...

Yardımda bulunmak için telefon numarası isteyen arkadaşlar bana da özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Soran arkadaşlar oldu birkaç yerden umarım sadece lafta kalmaz.
 
kampanya hala devam ediyormu bilemiyorum ama ben de zonguldak'ta yaşıyorum.Üniversitede buna benzer bi kampanya yapmaya çalıştık ve pek başarılı olamadık. Bu başarısızlıktan sonra aklımıza başka fikirlerde geldi ama onları da uygulamaya geçiremedik.. Kampanya hala devam ediyosa lütfen beni bilgilendirin elimden geleni yapmaya çalışıcam..
 
Geri
Üst