çok farklı cihazlar... biri app destekli modelleme amfisi, diğeri basit bir solidstate.. üstelik Orange çok kendine has bir ton, her yola da kolay gelmez.. bende de vardı, severdim ama tek amfi olmak için kısıtlayıcıKısmet değilmiş hocam yoksa sizi hatırlıyorum, bu forumda eskilerdensiniz. Bir de şöyle bir durum var. Spark 2 şimdi 50 watt. Apartman dairesinde sıkıntı olur muydu acaba? Youtube'daki videolardan pek bir şey anlamadım. Sizin Spark 2 ile varsa örnek videolarınız vs. izlemek isterdim. Orange 20RT sipariş ettim ama tatmin etmezse iade edip Spark 2 kovalayacağım artık.
watt meselesi hiç önemli değil, o iş lambalı amfilerde geçerli ki orada bile yönetilebilir bir durum bugünün cihazlarında.. isterse Spark 400 watt desin üstünde, evde çalarsın
zamanında naçizane tecrübelerimi paylaşmıştım şurada.. elbet bazı bilgiler değişmiştir ama özünde aynı.. watt konusunu da masaya yatırmıştım
Ezelden beri bitmeyen arayıştır hangi başlangıç amfisini alayım...?
Hiç kimse zahmet edip sağ üstteki Arama kutusunu kullanıp daha önce forumda bin kere yazılmış bilgilendirmeleri okumadığı, aynı soruyu soran 400 kişiye ne cevap verilmiş bakmadığı ve hatta bu konuda sabit bir başlık varken ona bile bakmadığı ve ben de her sorana benzer şeyleri yazmaktan bıktığım için şöyle bir şeyler yazayım dedim. Her yeni gelene copy paste yaparız artık.
Hiç kimse zahmet edip sağ üstteki Arama kutusunu kullanıp daha önce forumda bin kere yazılmış bilgilendirmeleri okumadığı, aynı soruyu soran 400 kişiye ne cevap verilmiş bakmadığı ve hatta bu konuda sabit bir başlık varken ona bile bakmadığı ve ben de her sorana benzer şeyleri yazmaktan bıktığım için şöyle bir şeyler yazayım dedim. Her yeni gelene copy paste yaparız artık.
- Aşağıdakiler naçizane tecrübe ettiğim amfiler ile edindiğim kişisel bilgiler ile sınırlıdır. Tartışmaya açık noktalar elbet olabilir...
- solitude71
- Yanıt: 29
- Forum: Elektro Gitar Ekipmanı