Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Allah, yarabbi. Dean Far Beyond Driven ya da Dean ML 79 Trans Brazilia sabit köprülü mü o!? Bu aralar chrome ana sayfamı süsleyen gitar hemde. Yurt dışından getirtmeyi planlıyorum bunu. Keşke önceden bir deneme imkanım olsaydı. İzmir'de sadece 900 liralık çakma Dean ML bulabildim Çankayada daha da yok gibi zaten.
Dean ML 79 trans brazilia fr1000 hocam :)
 
Dean ML 79 trans brazilia fr1000 hocam :)
Birkaç soru sorsam darılmazsınız heralde :)
Gitarı ne zaman ve kaç paraya aldınız, Yurt dışından mı geldi?
Denildiği gibi 500 euroya alınan gitar ile Dimebag'in çaldığı gitar arasında uçurum gibi bir fark mevcut mu ? Ton olarak Bill Lawrance amcanın XL500'ünü taksak, randall modellemeli bir amfiyle ya da Lambalı orta seviye bir amfi üstüne dime dis. pedallarından alsak yaklaşabilir miyiz o kesici Dimebag tonuna ?
Ha bir de isminde neden "Brazilia" var o gitarın :)
 
Bunlar da benim bebeklerim:
2012 Mexican Fender Standard Stratocaster ''Arctic White''
1983 American Fender Standard Stratocaster ''Sienna Sunburst''



image1 (1).JPG
image2 (1).JPG
 
1965-1985 arasi CBS fenderin sahibi. ozellikle son bes yili fenderin 60 yildir urettigi en kotu gitarlar olarak biliniyor :(
Gitarımdan inanılmaz memnunum, çaldığım en hacimli ve tok strat tonu var:) Bilginiz de çok doğru değil bu arada 82-85 dönemi 70'lerden sonra mahvolan Fender'in yükseldiği dönemdir, Dan Smith Era diye geçer, bahsettiğiniz dönem 80 başları değil 70 sonları, daha önce de bir 78 Strat sahibiydim, olağanüstü tonu olmasına rağmen işçiliği rezaletti. Her dönemin belli başlı güzel veya kötü dönemleri olabiliyor, çalmadan etmeden bir gitarın sırf döneminden dolayı kötü demek çok önyargılı ve yanlış bir davranış.
 
yanlis ve onyargili degil sizin ornek verdiginiz gibi aslinda cok yerinde ama dan smith strat konseptinden habersizdim strat merakim olmadigindan
teleler icin 70ler hala iyi yillar ve 80ler tam rezalet ben de buna dayanarak yazdim ama bilgilendik gorgumuz artti sonucunda :)
 
Geri
Üst