Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

uv777de7.jpg
 
arkadaslar hatırlarsınız Flying V bi ibanezim vardı =) ben daha sonra onda bi kac degisiklik yapmaya karar verdim icime sinmiyodu ve bugun gitarı tekrar teslim aldım =) yeni halini gostermek istedim =) *fatih ustaya cok tesekkurler=) =)

tamog5.jpg

bany5.jpg

sedeffftx5.jpg

arkali9.jpg
 
o konudaki yanlısımı duzelteyim =) bazı sitelerde bu kasa flying V olarak geciyor ama RR demeliydim :/ Hayır govde en basından beri boyle =) binding istemedim cunku tuse bolumunda dogallıgı seviorm =) , tesekkur ederim =)
 
@Orionzis
Güle güle kullan dostum çok güzel olmuş gitarın, yalnız şeyi anlayamadım bu gitar galiba bolt-on. Sapı usta kendisi mi yaptı yoksa bir sap bulup istediğin gibi modifiye mi etti?
Şeklin ismini açıklığa kavuşturmak gerekirsek bu gitar ne RR ne de Flying V. Dikkat ederseniz alt kanadı standart RR'lerden daha uzun yani bu gitarın gövde şekli ESP'nin USA Alexi modelleriyle aynı. (USA dediğim amerikan yapımı değil, sadece amerikada jackson firmasıyla papaz olmamak için bu isim ve gövde şekliyle satılıyor)
 
@ Kont_De_La_Ferre:
0 dan yaptırdım cunku radius kalınlık sedef rengi fln bissiru ıvır zıvır istiyodum hepsini bulundurabilecek bi sap yoktu =) ve bide 25 fret oldu gzl oldu =) tesekkur ederim bu arada Usa Alexilerden de biraz daha uzun alt kanat=) govde boyuda daha buyuk=)
@ ChatKing:
Gitar bolt on sayılır =) yani sap govdeye yapısık ama sap sonradan takıldı buda yapısık-thru fln oluyor heralde ama yinede bir sure icin 4 vida tutuyor sora cıkartırım yada cıkartmam sahsen neck-thru takıntım yoktur=)
 
Geri
Üst