Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

PuNcHiE demiş ki:
bu gitar kaça patlıyo tam olarak?

abi toplamda 1200 ytl ye geliyor bana. kore yapımı bişey almaktansa yada markaya para vermektense bunu tercih ettim bu arada fiyat ı özelliklerine gore deişiyor yani nekadar özellik okadar fiat artıyo klavyedeki sedefler olmasaydı fiat 1000 ytl olacaktı headstock strat tipiolsaydı 50 ytl ucuzluyo gibi.
 
uu ben bunu gormustum atolyede =) tatlı bişey cok guzel olacagına eminim.. bence bu yaptıgın en dogrusu belli bir fiyat cetvelinde el yapımı gitarlardan daha iyisini bulamıyorsun.. 1000-1500ytl ye yaptırmak en akıllıcası zaten onların ustunde jackson ve esp custom shoplar geliyor.. =) ve istedin ozellklerde sap kalınlıgı agac turu gibi opsiyonlar.. =) hele fatih abi gibi bi ustaysa=)
 
MTZ demiş ki:
uu ben bunu gormustum atolyede =) tatlı bişey cok guzel olacagına eminim.. bence bu yaptıgın en dogrusu belli bir fiyat cetvelinde el yapımı gitarlardan daha iyisini bulamıyorsun.. 1000-1500ytl ye yaptırmak en akıllıcası zaten onların ustunde jackson ve esp custom shoplar geliyor.. =) ve istedin ozellklerde sap kalınlıgı agac turu gibi opsiyonlar.. =) hele fatih abi gibi bi ustaysa=)
abi zaten custom shop oldu gitar :)bende seninkini gormustum içimden yaa solak olmak vardı dedim bi an :) hayırlı olsun darısı basıma.
 




Parker Pm-20 Pro
üstünde sh-4 ve sh-2 manyetiklerle gelmişti default.
ben çıkarttım onları, üzerinde görülen Rio Grande Crunchbox (bridge) ve Punchbox (neck) taktım..
böle şeker bişi oldu





Parker Southern Nitefly USA
üstünde stl-1b ve str-1 manyetiklerle gelmişti default.
onları da çıkarttım. Bridge'e Lindy Fralin Blues Special taktım, neck'e de Twang King. Bu da bu cins bi Tele tipi gitar oldu. Bu gitarda standart Tele'lerde bulunmayan bir özellik, alette piezo olmasıdır. O gözüken minik switch de onun içindir zaten.




bi de böle bişi var ;) sıfırından farklı bi alettir. sapı inceltilmiş ve gövdesi zımparayla daha da inceltilerek gomalaklanmıştır. başkadır.. tektir.. çok sevişiriz..
 
cigicuv demiş ki:
arkadaşlar fatih abi benim elektroyuda yapıyo sadece boyası kaldı ama ben genede dayanamadım boyasız fotolarını cektim izin alıp, mat siyah olacak rengi 1-2 gune kadar bitecek. son fotoları upload edicem aslında bitince ama dayanamadım (naturel ayrı bi guzel cunku) mat siyah olacak bu siz düşünün işte yani ee... işte öyle :)

Fotolardan görebildiğim kadarıyla bu gitarın sapı gövdenin içine çok fazla giriyor, en üst perdelere ulaşman zor olacaktır bir de yine görebildiğim kadarıyla aynı sebepten bu aletin sap manyetiğinden nispeten daha az bas daha gavur tabiriyle "crunchy" bir ton çıkacaktır. Ben bu tarz bir gitarım olsun isterdim :)
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
görebildiğim kadarıyla aynı sebepten bu aletin sap manyetiğinden nispeten daha az bas daha gavur tabiriyle "crunchy" bir ton çıkacaktır.

alakası yok. sap manyetiği her gitarda olduğu gibi tuş bitiminde. tuş da standart tel boyunda ve 24 perdeyse, manyetiğin tel boyunca olduğu yer yine aynı. daha az bas söz konusu değil.
yanlış bakmışsın gitara. hayalinde telleri, köprüyü, sapı ve manyetikleri bir tutup, gövdeyi sağa sola kaydırırsan anlarsın.
 
kenanda eski model mojo fly var... yenileri çok daha güzel oldu şimdi...

distlerde de canavar gitarlar
beyaz gitara bu manyetikleri taktıktan sonra cleanler biraz zortladı.. eksi haliyle daha bi ona da buna da gelir bi hali vardı..
ama zaten birini sert birini yumuşak kullanıyorum...
 
halilpazarlama demiş ki:
bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem :D
satriani değil de static x mi ne öle bi gurup vardı onun gitaristlerinden biri zoom 505 kullanıyodu sanırım (ekipman şemasında görmüştüm bi ara) :?
bu arada bazı gitaristlerde squier sevdası çıkmış, iron maiden dan adrian smith in gitar dersi var drop D akord için squier tele çıkardı adam şok etti beni. aynı şekilde opeth gitar dersi var, 2 gitarist 1 basçı şeklinde, basçıda da direk squier marka bass vardı, ne hikmet anlamadım..?
 
Geri
Üst