Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

C1 Classic almak üzereyken fazla janjanlı :LOL: diyerekten vazgeçip C1 Elite almıştım. Sonra pişman olmadım mı? Oldum tabii :LOL: Bundan sonra ilk hedefimiz C7 Hellraiser :twisted:
 
Sagolun gencler ya. Esim bile bu kadar guzel seyler soylemedi C-1 Classic icin. O'nun soyledikleri daha cok "iki tane var iste, ucuncuyu ne yapacaksin" tarzindaydi :?

Bilmiyor ki sirada C-1 Hellraiser FR, C-1 Hellraiser (yada C-7 Hellraiser), EX-400, ve belki EC-500 var, heheheheh. Aslinda ilk tercihim C-1 Hellraiser FR'di, ama stokta "black cherry" yoktu, bir hafta bekledim, gelmeyince listede ikinci siraya gecip "Classic olsun o zaman " dedim, pisman da olmadim gorunce, arada inlay'leri inceliyorum tek tek calmayi birakip. 8) Ha, bu arada, o kadar janjanli degil, merak etme.

Gorunuse gore onumuzdeki bi kac yil aile butcesine gitar ve amfi parasi geri odemeleri ile gecicek herhalde :cry:
 
1004727of1.th.jpg


1004729ze8.th.jpg


1004730td6.th.jpg


1004736uk6.th.jpg
 
SL1 im canım ciğerim gelene kadar idareten aldığım gitarı sunayım bende size...LTD EX-50 dir kendisi üzerinde EMG 81-85 set var ayrıca köprü de Gotoh ile değiştirilmiş...Forumda JİMİ nickli arkadaştan aldım.Acil para ihtiyacı yüzünden 450 YTL ye verdi gitarı yanında da Behringer'in Overdrive/Dist. pedalını hediye etti.Gitarı henüz amfiye bağlayıp çalamadım tonlarını merak ediyorum aslında ama saat 6 itibariyle elime ulaştı yakında yorumumu da eklerim.
zvi873hm2.jpg
 
teşekkürler... planlarım arasında bide emg-85 yerleştrmek var gitara :D ilanlar bölümünde var bitane sanırım uygunduda fiyatı bikaç haftaya kadar ilgilnemeyi düşünüorum.. seviyorum gitarımı yahu :D
 
haklısın stock haliyle hiç bi işe yaramıyo single diyebilirim ama biraz para biriktirip o single güzel bi symourla yada fender manyetiğiyle değiştirip cleanlerde güzel şeyler yapmayı planlıyorum.. umarım başarılı bi sonuç alırım :D
 
Geri
Üst