Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

En güzel gitar zaten o yeşil olan :) Ben aslında öyle düz klavyeleri daha çok seviyorum. Shark inlayler çok hoşuma gitmiyor.

Maliye gelsin faturaları mevcut :)

Blackened85 4 tane değil başka gitarlar da var. İhtiyaç gereği. Akortları ve kullandığı yerler farklı gitarların.
 
Yeni skulls ı pek sevmedim. Sanki graveyard ve skulls karışımı olmuş (ki adı da onu işaret ediyor). Skulls deseni yakından bakıldığı zaman çok farklı görünüyor. Hafiften bir 3D görüntüsü var. Fotoğraflarda çok net belli olmuyor. Ama denk gelirseniz yakından bakın. Bir de sanırım bu desenleri airbrush la yapan eleman altına imzasını atıyor. Tarihi ve imzası gövdede ön tarafta görülüyor.

Başka duyduğum birşey de bunların tamamı el işçiliği olduğu için sanırım asla birbirine benzemiyorlar. Şimdi bir iki örnek bulup koymaya çalışırım buraya.
 
Kırmızı halkalarda imzalar bulunuyor.

Yeşiller de yıldızların farkı. Ayrıca kelleler de tamamen farklı. Sanırım hepsi tamamen farklı birbirinden.

Ehehe ton potansı benimkinde kurukafanın burnunda dururken, nette bulduğum diğer gitarda kellenin ağzında duruyor. Bir de manyetik switchinin olduğu yer ilginç. Birinde tam iki göz arasında diğerinde kellenin alnında duruyor.

Music20.jpg


dsc00084mi9.jpg
 
Ben bişey söyliyeceğim bana bi yerinizle güleceksiniz çok çekiniyorum :LOL:

silenoz, senin şu aile saadeti diye koyduğun resimler de skulls un üzerindeki imza kısmı varya birde orada ot gibi desenler var ben onları çizik falan sanmıştım iyimi :D içimdende geçirdim nasıl bakmış bu gitara diye :)

Gözlük edinmem lazım galiba :LOL:
 
sanıyorumki o gitar 90 ila 94 yapım olsa gerek üzerindeki floydrose ibanez Edge dir o yıllarda bu floydrose kullanılıyordu en az edge pro kadar kaliteli bir sistem
 
Geri
Üst