Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Teşekkür ederim gibson les paul umarım daha güzelleri senin olur.Ama inan bana 1 sene para birikterek aldım o gitarı.Hani derler ya yemeden içmeden biriktirdim:) Bugüne kadar çalışarak kazandığım paranın çoğunu gitarlara,amfiye ve prosesörlere yatırdım.Benim de hastalığım bu napalım:)
 
Her zaman partiye geç kalmışımdır... Buyrun resimler;

Fender Deluxe Telecaster Amerikan, 2007 yapımı;




1984-1987 yılları arası Japon yapımı Fender Stratocaster 8) Bu forumdan almıştım, biraz dökük ve "sunburst" renginde idi.
Üzerinde bir çok değişiklik mevcut. O yıllarda üretilen bazı Japon Fender standard stratlarda kilit sistemi resimde görüldüğü üzere garip bir yerde. Tam kilitlemiyorum ama takmak zorundayım yoksa cızırdamalar oluyor.



Daha yakından bakmak isteyen olursa;


Normalde S/S/S olan bu strat S/S/H haline döndü. Single manyetikler Custom Shop Texas Special ve humbucker ise Di Marzio Paf Pro. Ayrıca en altta beyaz renkli ton potansı da "push-pull" potans, bu da Paf Pro'yu single hale getiriyor. Pickguard biraz farklı olsun dedik ve "vahşi" bir görünüm sergilemesi amacı ile ayna pickguard takmayı uygun gördük. Ayrıca floyd-rose sistem de, modelini bilmiyorum ama Amerikan yapımı bir Kahler, fakat tek yönlü olarak hareket etmekte (bu en iyi tarafı). Bu gitarın MI Audio Crunch Box ile sesi için www.myspace.com/rockbang linkinden "Runaway City" isimli şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Aşağıda ise Kore yapımı Hamer Californian gitar var;


Bridge manyetiği Mightymite Motherbucker ve Neck manyetiği ise Di Marzio Humbucker From Hell... Yine bu gitarın da ton potansı "push-pull" olayı ile humbuckerları single yapmakta.Bir de "Buzz Feiten" özelliği bulunmakta. Bu Hamer satılıktır.

Bu da akustik canavar Crafter. Oviation tip kasa. Bağlantısız çok güzel bir sesi yok fakat kablo ile sisteme girildiği vakit enfes bir sesi oluyor;



Bu da aile fotoğrafı :twisted:


Herkese iyi akşamlar...
Alper.
 
Buda benim gitarım =) 2008 Alexi Scythe Custom Shop L\H

123ts2.jpg

12wenx1.jpg

23123nw0.jpg

213213uj5.jpg
 
fazlasıyla memnunum iyi ki de frsizi denk gelmis diye seviniyorum. inanılmaz dolgun bi sesi var. tonu guzel ayarlarsan ortalama bi cealn de alabiliosun sustain set neck ve maun olmasın nedeniyle bi hayli fazla e tabi bide sabit kopru. ve işcilik de gayet yuksek kalitede. henüz bi yamuğunu gormedim gitari jacksondan sonra sapı bir hayli kalın geliyor ancak 5 dakıka ııcnde elın alısıyor ve ınanılmaz zevkli bi alete donusuo. henuz sole gümbür gümbür bi amfiye takma fırsatım olmadı ama ilk fırsatta bi mesa ya falan baglayıp bi ses orneği yollayacağım buraya.


edit: ha solemeden de gecemicem ama sustain olarak dk2 nin 2 katına yakın.
 
oulcan gitarın süper güle güle kullan.ESP alıp da bu gitarlarla ilgilendiğimden beri senin gitarında hep ilgimi çekmiştir.Biraz bahsedermisin gitarından nasıldır nedir ne değildir?
 
Teşekkür ederim =). ya solak olanlar bilir gitar bulmak tam bir mesele baya süre pek sağlam bi gitarım olmadı uzun süre para biriktirdim. Jackson almayı düşündündüm ESP ler parasal olarak biraz daha fazlaydı sora Jackson Türkiye distribütorlugune son verince ESP ye karar verdim ilk başta tereddüt etmiştim hani sonuçta büyük bi para ve hiç denemeden bi gitar alıyosun yani ister istemez insan tereddüte düşüyor. Ama sonra gitar elime geçince bi anda o tereddütler gitti. Sapı ince ve cok rahat ibanezler gibi biraz genel olarak RR ler gibi denge sorunu yok. İçinde gainbooster var (alttaki switch) çalışa etkisi var yararlıda oluyor ama bazı tonlarda dip gürültü yapabiliyor. Ben genelde kapalı tutuyorum arkada gainbooster icin bi pil yuvası var manyetiği EMG HZ. ben tonlarını cok severim. sahsen gitar hakkında tek kotu yorum yapcagım sey fiyatı.. buda diğer gitarım ve amfim

2312nb1.jpg
 
Oulcan demiş ki:
Hikayenin acı yanı orası :) katalog fiyatı 4000€ ozamanın kuruyla 8.000'e fln geldi..


ciddi misin sen?? abicim naptın ya yani sende değiyor mu alexi adı olmasa bu kadar para verir miydin ya da değeri bu kadar olur muydu cidden merak ettiğim için sordum. sahibine baişlasın umaırm zor durum olmaz da elinden çıkarmak zorunda kalmazsın daha ucuza.
 
Geri
Üst