Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

ciddi misin sen?? abicim naptın ya yani sende değiyor mu alexi adı olmasa bu kadar para verir miydin ya da değeri bu kadar olur muydu cidden merak ettiğim için sordum. sahibine baişlasın umaırm zor durum olmaz da elinden çıkarmak zorunda kalmazsın daha ucuza.

=) Abi alexi iyi calar iyi sarkı yapar ama ole kendisine ayrı bi sempatim oldugu icin almadım hani gitar X kişisinin signature ı olsaydıda tercih ederdim.. Fiyatı biraz fazla evet.. Ama hani bi yerde gözümü karartmıştım çünkü solak RR kasa isteyince Türkiye'de pekte fazla seçeneği olmuyor insanın parayı toparlamak cok uzun sürdü zaten neredeyse 2.5 sene zor oldu tabi Jackson Türkiye ile ilişkisini kesmeseydi düşünüyorum rr1 ama şimdi bulunduğum noktada hiç pişman değilim. Gitar gerçekten rahat ve güçlü yani hakkını veriyor. son bölüm için inşallah diyorum sadece zaten solak gitarın alıcısıda fazla olmuyor ama Allah düşürmesin
 
Oulcan güle güle kullan elinde eskisin :)

Tek manyetik olayı nasıl? Pek haşır neşir olmadığım için bilmiyorum. Sanki gitar güçsüz olur gibi bir yargı var bende:)
 
Saol :) ya zaten Gibsonlar hariç neck manyetiğinin sesini fazla sevmediğim için bana pek farketmiyor, ama artı olarak sap biraz daha içerde olduğu için son perdelere erişim bi nebze daha kolay oluyor birde gitarın içinde daha az oyuk vs oluyor tabi :)
 
svaltio demiş ki:
Oulcan güle güle kullan elinde eskisin :)

Tek manyetik olayı nasıl? Pek haşır neşir olmadığım için bilmiyorum. Sanki gitar güçsüz olur gibi bir yargı var bende:)
tam tersi dostum sadece bridge manyetiği olan gitarlar muhteşem güçlü olur çünkü neck manyetiğinin manyetik alanından dolayı tellerin titreşimi engellenmemiş ve çok daha iyi bir sustaine sahip olur...
 
Evet ya dediğiniz gibi az oyuk çok sustain.. Bir de demir demirkanda görmüştüm bridge manyetikli bir gitar. Gibsondu sanırım, iğrenç görünüyordu ama öttürüyordu gitarı.. :)
 
abi demir demirkanın sarı gitarından bahsediyor sanırım svaltio,gövdesi les paul gibi olan hani, ben mi yanlış anladım yoksa?

eğer o gitarsa o gitarda bridge manyetiği de yok, sadece eşikte piezo var.

o gitar nası o tonları veriyo, anlamadım ama ilginç görünüyo...(sevmedim ben de o ayrı konu) :)
 
IMG_2766.jpg
 
Geri
Üst