Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Teşekkürler arkadaşlar.Başta sl2h (h-h dizilimine sahip) istiyordum ama fiyatları uygun değildi.Çağkan arkadaşım sağolsun düz sl1 almaktan caydırdı.Arttırmayı 1136$ gibi komik bir rakamla kazandık :D .En güzel kısmı gitarı canlı gördüğüm andı çünkü çizikten söz etmek nerdeyse mümkün değildi.Önceki sahibi çok güzel bakmış gerçekten.Fretlerin tesviyesi yapılmış.Köprüde sh-12 screamin' demon var.Tiz karakterli bir manyetik.TB-4 kullananların yorumlarını merak ediyorum;paylaşırlarsa sevinirim. unknownia-et-hotmail.com :)

Gitarı hala güzel bir amfide deneyebilmiş değilim.Evde marshall avt275 var ama sesini açamadığım için pek verim alamıyorum.Stüdyoda mg serisi kafa kabin ile denedim.Açıkçası sonuç hüsrandı benim için.Pek de üzülmüştüm çünkü single manyetikler çok zayıftı.Genel olarak drive tonlarında bir güçsüzlük vardı gain sonda olmasına rağmen.Eve geldiğimde yine kendi amfime bağladım ve inanın biraz olsun yüzüm güldü.Sorunun amfi kaynaklı olduğunu çevremdekilerin görüşlerini de aldıktan sonra doğruladım.

Yukarıda verdiğim adresten iletişime geçebilirsiniz.Hatta randevu tarzı bir şey yapabiliriz gitarı denemek isteyen arkadaşlar için.Bu konuda gerçekten ciddiyim çünkü değerli gitarları şu ana kadar pek deneme fırsatım olmadı fikir sahibi olabilmek için.Şöyle iki şey başıma geldi:

1-Bir konserde grup hazırlanırken gitaristin yanına gidip fender strat'ın ''Klavyesine bakabilir miyim?'' diye sordum.''Aman abicim.Bir şey olursa ne sen altından kalkabilirsin ne de ben.'' dedi.Gitarın değerinin farkındaydım.Farkında olmadığımsa elemanın ....... -adını siz koyun- sıfatı, karakteriymiş.

2-Kadıköy'de müzik mağazalarını gezerken jem denemek istedim.Denetmediler herhangi bir hasar alma ihtimalinden dolayı.En fazla klavyelerine bakabildim.Haklılar, sıfır gitarlardı ve müşterileri çiziksiz almak isteyecekti.

Cuma, cumartesi ve pazar Kocaeli'deyim.Diğer günler Marmara Üniversitesi yakınlarında iseniz görüşebilmemiz kolay olur.Neyse pek uzattım :D .

@KoRnoManiac

Satmayı düşünmüyorum.Satacak olsam 2200$ civarı bir fiyata satardım.- yuh vb. sesleri duyar gibiyim :D - Şu an alım-satımda lightning sky kv2 2400 dolardan satışta.Durum böyle olunca imkanınız varsa yurtdışından almanızı öneriyorum.
 
İşte benim bitanem flying V

img0192gu6.jpg


img0193yb5.jpg


img0194rb6.jpg


img0195kz0.jpg
 
Geri
Üst