Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Benim ekipman biraz dandik hatta bayağı dandik ama olsun şimdilik bana yetiyor.(Yalan floyd rose lazım :p )
Resimlerdede gördüğünüz gibi:
Boss gt 8
Boss mt 2
Marshall mg15dfx
Boston ga 10
Extreme ex30r(elektro)
Rodriquez rc450
Extreme gitardan nefret ediyorum açıkçası yeni gitar aldığım gibi sobaya atacağım:D.Üzerinde emg pasif hz serisinde h4a var köprüde.Killswitch var birde emg için coil tap.Tüm elektronik aksamı kendim modladım.Görüntü ve rahatlık itibarı ile berbat bir gitar ancak tonu çoğu gitara taş çıkartır. :p Basit çin malı bir gitar.Ayrıca desenide utandıracak türden çocuk gitarı gibi. :D

dsc00036gq.jpg

dsc00038lb.jpg

Resimler çok dandik kusura bakmayın. :)
 
Emg manyetikte 5 adet kablo var bunlardan 2 si normal bağlantıda birbirine bağlanıp bantlanıyor.Diğerler switch,tone ve volume potanslarına lehimleniyor.Emg nin montaj klavuzunda vardı yapımı.2yollu 6 bacaklı micro bir switch yardımı ile yapabilirsiniz bunu.Bu iki kabloyu swtichin bir bacağına lehimliyoruz ayrıyetten gitarın tone potansındanda topraklama için onun yanındaki bacağına topraklama kablosu lehimliyoruz bu kadar. ;).Kill swtich ise daha basit direkt çıkışını kesiyoruz topraklama ve ses uçlarını swtich ile. :)
 
huntam demiş ki:
halilpazarlama demiş ki:
yalnız carvin legacynin altına babanne sehpası hiç olmamış :D setupta allturca bir hava yaratmış :D

Anca o sehpa taşır abi amfiyi. Şimdiki sehpalar ne öyle.Çin malı hepsi.

Sehpada tam vintage zigonmuş. :D

İyi günlerinde çalasın.
zaten ben tona vintage bir etkisi olduğu konusunda duyum aldım. bende amfinin altına koydum gerçekten gerek hendrix gerek srv tonlarında daha lezzetli bi tad aldım. hele sehpa maple olursa yemede yanında yat.
 
Geri
Üst