Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Bu da bizdeki son durum;
-Epiphone Custom Shop Limited Firebird(Seymour Duncan Live Wire Mustaine aktif set takıldı üstüne)
-Marshall Valvestate 8010(Bu amfi bana yapıştı, ömür boyu evde bunu kullanacağım sanırım. Çok seviyorum ama amfimi.:))
-Boss DS-1 (John Spina mod) (Bu pedal beklediğimden fazlasını verdi bana, resmen daha önce metal muff'tan aldığım tonları veriyor. Harika bir pedal olmuş, stok DS-1 ile ilgisi alakası yok)
-Alen Geere Chorus (Bu pedalı henüz deneyemedim, adaptör işini halletmem lazım önce.:))


dscn1291.jpg
 
halilpazarlama demiş ki:
huntam demiş ki:
halilpazarlama demiş ki:
yalnız carvin legacynin altına babanne sehpası hiç olmamış :D setupta allturca bir hava yaratmış :D

Anca o sehpa taşır abi amfiyi. Şimdiki sehpalar ne öyle.Çin malı hepsi.

Sehpada tam vintage zigonmuş. :D

İyi günlerinde çalasın.
zaten ben tona vintage bir etkisi olduğu konusunda duyum aldım. bende amfinin altına koydum gerçekten gerek hendrix gerek srv tonlarında daha lezzetli bi tad aldım. hele sehpa maple olursa yemede yanında yat.

zuahauhae.sehpanın ne kadar yıllandığı da önemli,zira ben ev için kurumuş maple'dan custom yaptırdım marangoz ramazan abiye.
 
Tabi yıllarca bekletilmiş en nadide tabakalardan üretilmiş özenle frınlanıp usta ellerde şekillenmiş zigon e tabi carvine başkası yakışmazdı.zigon için ö.m atabilirsiniz ayrıntıları yazım :D :D :D
 


Buda benim seneler geçtikçe saçları olmadığı için beyazları gövdesine vuran zırto :D Hatta kellikte başladı :) :) :) Çok sevdiğim bir kereta gerçekten prestige serisinin nadidelerindendir.(oha kelimeye bak :p) 3 parça Sap ağacının damar çizgileri bile simetri ilginç birşey... Benden önceki sahibi baya özenerek seçerek almış belli zaten bu yüzden almıştım... Bu arada bu serinin boyası gerçekten çok ince ve dayanıksız bunu anlamak kısa sürüyor, boyasının kalktığı yerde de nerdeyse hemen ağaç var yani nerdeyse cila yok denecek kadar ince. Vardır bir kerameti bu olayın koskoca ibanez firması bunda birşey düşünmüştür. Bana soracak olursanızda heraldi kalın cila ve boya ile ağacı absorbe etmesek ne olur gibi birşey... Zaten bilindiği üzere kalın cila ve boya tabası ağacın nefes almasınıda engelliyor... Bakalım zaman geçtikçe göreceğiz vintage havasını :p
 
Son modifiyelerle Muharrem Nalbant Custom Les paul gitarım. Manyetikler Dimarzio Paf Pro ve Dimarzio Fred olarak değiştirildi çerçeveleriyle birlikte.

kert12.jpg

kert10.jpg
 
selam gitarın işçişiği çok güzel duruyor naçizhane fikrimi söylemem gerekirse gövdenin bu mat sadeliğini asil bir kalite olarak gösterememiş pek gitar. Daha çok fakir bir dizayn olarak duruyor.
yandaki sarı mat renge uygun manyetik çerçeveleri, köprü hardware i kullanarak çok daha şık hale gelebilir bence. bir de kulak bölümü çok alakasız duruyor renk bakımından.
ama mat ve sade Çok daha güzel şeyler olabilir bence
 
Geri
Üst