Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

svaltio demiş ki:
Bölmek gibi olmasın :)

82560832uq8.jpg

crimson swirl nasıl bir güzelliktir :D
 
S 570 için modifiye manyetikler:
DiMarzio The Breed neck and bridge, HS-2 single (yolda)

Ayrıca S 470 EDX için ALtın renkli setup yaptım: Floyd Rose Low Profile Pro

s57010.jpg


s57007.jpg
 
Ibanez S 470 EDX altın renk modifiye. Tüm vidaları, tremolosu, tunerları, jack girişi, manyetik çerçeveleri, manyetik vidaları, askılık uçları ve pot knobları yenilendi.

s47001.jpg


s47002.jpg
 
S 570 altın rengi floyd rose ile eminim inanılmaz güzel gözükücektir.

Yalnız merakımı çekti acaba toplam kaç gitarınız var? :)

Yanılmıyorsam kısa zamanda burda gösterdiğiniz 3. ibanez :)
 
Evet kısa zamanda 3 adet Ibanez aldım ve aradıklarımı bularak seriyi tamamladım. Prestige serilerinden bence bir farkı yok çünkü modifiye ediyorum ve 5 parçalı sapın chiçbir önemli farkını görmedim.

S470 EX gitarımdaki manyetikler JS1200 ile aynı (Joe Satriani) ve ortadaki ekstradan Fast track 2. Lİne6 M13 ten de istediğim Satriani tonlarını, ve gerektiğinde sert metal tonlarını alabiliyorum. ASıl amacım zaten Satriani gibi yumuşak, şişman ve koyu midli tonlar almaktı.

S570'in kendi manyetiklerinin clean tonları çok çok güzel. Ancak ben Mavi Dimarzio set sipariş verdim ve biri kaldı beklediğim, o da gelince takacağım. Mavi manyetikler şöyle:

Köprü: The Breed for Bridge
Orta: HS-2 (Fender strat amaçlı)
Sap: The Breed for Neck

Altın renkli Floyd Rose Pro low profile tremoloyu zaten S470EX e taktım, resimde görünüyor. Açıkçası S570i alırken aklımda JS1000 veya onun gibi pahalı bir modelin ebaydan ikinci elini almak vardı ancak S570 shred gitarı ve sapı bana çok uygun. En önemlilerinden biri de ZERO tremolosu var ve biraz da bu yüzden S570 seçtim. ZERO tremololar Ibanezin en iyi tremolosu ve gerçekten akort kaçırmayan ilk Ibanez tremolosu.

Bu arada Floyd Rose Pro nasıl mı? Dive bomblarla Japonya'yı batırdım!!! Akort aynen duruyor, Jackson KV2 deki tremolo neyse bu da aynı öyle. Çok memnunum. Şu anda görünen o ki Floyd Rose'a tek rakip Ibanez ZERO, o da işini iyi yapıyor.
 
Sağolun, hepinize istediğiniz gibi gitar almak nasip olsun...

Jackson Soloist SL1 Professional 1990 modeldir. Manyetiklerini Seymour Duncanlarla değiştirmiştim yıllar önce. Yanındaki KV2 ile%99.9 aynı klavyeye sahiptir, Yngwee Malmsteen bile çalabilirsiniz. Tabi hiçbir gitar metal müzik sözkonusu olunca KV2 gibi olmuyor. O kadar para verip fabrikasından siparişle yaptırdığım KV2 yi daha sonra utanmadan bir de EMG ZW lerle 27 volt pilli hale getirdim. Mikslenmiş masterlanmış bir gitar soundu veriyor resmen :p
 
Geri
Üst