Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

@ZartarxiS Boy aşma demeyelim de yaş geçme diyelim o vakit:) Bal-sagoth, Amon Amarth'tan sonrası zorluyor bünyeyi (gerçi bal sagoth bilen kaç kişi vardır buraya yazdık ama).

@hackeiommi EMG'lerde seramik de var alnico da (81 seramik, 85 alnico) ondandır heralde bir takım insanların 81'i çok sert bulup 85'i köprüye takmasının nedeni. Yeni çıkan 58'e falan da bakayım dedim ama bulamadım onun hakkında bilgi.
 
Bir aralar seramik kullansam mı diye düşünmedim değil. Hani Di Marzio SD veya EMG olsun çatlatayım dedim. Ama SD kullandığımda, o Alnico kökenli vintage clean veya hafif kırık tonları duymayınca eksiklik hissettim hep. Yoksa soundu uç bir grupta çalıyor olsam sanırım seramik ve aktif manyetik kullanmayı düşünmemek bildiğin tutuculuk olur sanırım. Bu arada @diabolique Karayıldız gitmiş ama Gigmestır da hayırlı olsun! (y)
 
@hackeiommi Black Sabbath babamızdır. Bahsettiğim grupları çalmayı sevsemde kalkar hergün Erkan Oğur da dinlerim :)

@OsmanBurak @hackeiommi Aman yüzüne pudralar sürüpte en pis metalci benim havalarına bürünen bebeler gibiymişim ortamı çizmeyin gözünüzü seveyim:) Bahsettiğimiz manyetik rengidir, zevkidir. Herkes sevdiğini koynuna alsın, Lp lerine Sglerine taksın inşallah maşallah.

@diabolique estafurullah boy aşma gibi bir durum olmaz.
Yok yahu kimseyi itham ettigimiz yok, hasa, hasa ve kella. Simdi ben zaten normal insanlara gore yuksek sesle dinlerim herseyi problem de biraz buradan cikti. Tam olarak hikaye soyle gelisti. Steve Morse dinliyordum, hatta isim de verelim John Deere Letter denen super eglenceli bluegrass sarkisi donuyordu bilgisayarda ve acmisim soguk kolami da mutlu ve huzurluydum. Sonra senin mesaji gordum ve Nile diye yazdim youtube'e. Alman topcu atisi altinda sarsilan Polonya koylusu gibi ses bombardimani altinda kaldim afedersin 30 saniyede agzima zicti. Neyse diyorum ya bizim kafa eski, modifiye edilmis bir plexi veya JCM 800 ve LesPaul benim ses evrenimi kusatiyor algim o kadar. Ondan otesi extreme metalmis djentmis vs din sayilir lakin o muziklerde kulagim hicbirseyi ayirmiyor o kadar abanildi mi, o vakit anlamadan inanmam lazim :)

Bu arada sertlik dedik mi buna da bir parantez acalim, sertlik gitar sinyalinin ne kadar kirpilip kesildigi ile olculmez, ornegin AC-DC benim icin en heavy grup olabilir. Lafim sana degil tabi ama gel de bunu, piyasadaki en testere distortion'in ismini yazip sonra utanmadan bunu da yeterli gormeyip acaba bu pedali TS-9 ile boostlasam zaten pickuplar da EMG, bilmemkimin tonuna yaklasirmiyim diyen genclere anlat...

Ya bu zor bir tartisma oldu biz kilcik atip satasalim dedik, @hackeiommi bilgisiyle dovdu bizi, simdi ben pickup isini de cok bilmem kuruduk kaldik, yok mu ulen soyle ihlamur agacina satasacak veya edge pro kopruye laf soylecek birisi, o tartismalar benim boyuma daha uygun...
 
Ne kadar sert, o kadar kalın seramik mıklatıs şart gibi görünüyor:)
@hackeiommi Teşekkür ederim. Garayıldız da candı ama ENGL çok süper oldu:) (booster şart tabi)
Booster lar kovalasin sizi emi, boostlamayin azizim su aletleri, nedir gariban preamfilerin bu boostculardan cektigi, onu yapan mohendis bey bilmiyor mu gaini koklemeyi, yemin ediyorum TOFAS Sahin'leri modifiye ile adam etmeye kasan Ankarali Turgut sever genclerden beter olduk yahu. Hatta o kadar oldu ki ben su an kendimle celisiyorum ve daha bu Sabah bir Suhr Koko boost siparisi verdim :) (Celiskiye bak hizaya gel). Bu arada Soldano amfimi bu yuzden seviyorum, boostmus, reverbmis hic kazimiyor kokledin mi direkt cennettesin baska hicbirseye ihtiyacin yok.
 
Efenim ben de ufaktan bir giriş yapmak istiyorum..

Jackson SL2h - 2010 modeldir kendisi, daha önce alırken ve aldıktan sonra da burada sergilenmiştir :)

2zstwjs.jpg



ESP Eclipse-I full thickness

29bdgyf.jpg



Ve Seymour Duncan , Fender Custom Shop modifiyeli PGM

e8u2jt.jpg
 
Geri
Üst