Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Bence bu gereksiz yere bu kadar büyütülen bir mesele...Sonuçta dünya üzerinde en çok taklidi yapılan 2 model var..Fender strat ve Gibson les paul...Ben yüzlerce fender kopyası gördüm sadece fender yazmıyordu gitarın üstünde..Bilmiyorum zamanında fender diğer firmalara böyle bir dava açtı mı? Heryerde strat tarzı nerdeyse hiçbir farkı olmayan birebir gitarlar var.Bence Gibson firmasının bu kadar dellenmesinde ki sebep son zamanlarda ürettikleri gitarların kalitesinin düşürdüklerinin kendilerinde farkında olması ve ESP firmasının bu kasalarda çok daha güzel gitarlar üretmesidir.Ben şahsen esp eclipse i mi şu anda karşıma iyi bir gibson custom çıkmadıkça değişmem...Ben geçen sene bu zamanlar esp mi satıp gibson almayı kafama koymuştum(Çünkü senelerdir hayalimdi) İstanbul da farklı noktalarda 5 ayrı mağazada Gibson les paul çaldım.Ve hiçbiri ESP eclipsimin yanına bile yaklaşamıyordu.Daha sonra gitarımın değerini anlayıp daha bir sıkı sarıldım.Üzerinde ki emg leri çıkartıp çok güzel bir seymour duncan set taktım vs..Mutlaka Gibson Les Paul un (özellikle yurtdışında) muhteşem gitarları vardır.Ama şu bir gerçek ki kaliteyi çok düşürdüler...
 
DSC01479.JPG
 
Alım-Satım forumunda o kadar vakit harcarken böylesine güzel bir "gitar pazarı"nı nasıl kaçırmışım bilmiyorum. Herkeste başka başka, güzel güzel gitarlar varmış da haberimiz yokmuş. :)

Bunlar da benim çete; aslında çeteye yeni ve cabbar üyeler katılmak üzere ama şimdilik çekirdek kadroyu görüntüleyim dedim.

Yaşasın "lefty style"! :)

gitarlar-2.jpg
 
Geri
Üst