Zaten neck manyetiğinin trembucker olanı yok, trembucker sadece bridgede olur.Standart Jb-59 seti var hocam, yalnız bir ilginçlik yapmışlar biri humbucker biri trembucker nedense, stoktan böyle çıkmış 😀
Zaten neck manyetiğinin trembucker olanı yok, trembucker sadece bridgede olur.Standart Jb-59 seti var hocam, yalnız bir ilginçlik yapmışlar biri humbucker biri trembucker nedense, stoktan böyle çıkmış 😀
Teşekkürler Hakan abi 🙂Güle güle kullan Ersin 🙂
Sağolasın Oğulcan gelince İstanbul'a beklerim 🙂Les paul icin olabilecek en guzel renklerden. Cok guzel duruyor. Gule gule kullan.
Teşekkürler Hakan abi 🙂
Sağolasın Oğulcan gelince İstanbul'a beklerim 🙂
Uygun bir zamanda benim Greco ile tokuştursak mı bir? Övüp duruyorum da, nice zamandır Gibson LP duymuşluğum da yok. Bazen havaya konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.
rastansaga caniiim? sen misin?
Tanrım, o Charvel nasıl bir güzelliktir öyle...75349 eklentisini görüntüle
Charvel San Dimas ProMod HH FR, Ibanez JS1200 CA
Marshall MG15CDR. Roland Cube 20W
TC Electronic MojoMojo, Boss CE-5, MXR DynaComp, CryBaby JH-1B
Boss ME-70 Processor
Guzel bi amfi lazim lambali..
sagolasin ustad, aylarca zuhale gitgel denedim, asik olunca almak zorunda kaldim 🙂Tanrım, o Charvel nasıl bir güzelliktir öyle...
Hayırlı olsun o zaman 🙂sagolasin ustad, aylarca zuhale gitgel denedim, asik olunca almak zorunda kaldim 🙂
😀 Gitarını göster Turkrockçı sayfasını artık kilitleyebilirsiniz.Turgut Bey kapanışı yapmış. 😀GIBSON 100TH ANNIVERSARY CENTENNIAL DIAMOND ED. CUSTOM 5775626 eklentisini görüntüle 75627 eklentisini görüntüle
schecter omen extreme-6 bch var bende de 🙂 yeni aldım ve severek çalıyorum 🙂