Pop-Up(Alternatif-Pop)-Ankara

Eet!! Bicok yenni sarkı eklediik repertuarımızda olmayaan amaa guzel olduu! 10 11 sarkılık bi repertuar yaptıık yeni! Eglenceli bi okadarda [Pop-Up] ın ne olduunu belli etmek istediik! bu kısa zamanda.. simdiliik hazırıss efeniim! =) herkesii bkleriss.. guzel bi gun olucaak gibi! diğer gruplarında guzel performanslarıyla ins..!
 
Merhaba arkadaşlar yarın yani pazar günü saat 16:00'dan sonra Tunalı Gölge'de sahnedeyiz tekrar hatırlatalım. İlk konserimiz olduğundan bizim için önemli olan bu konsere herkesi bekliyoruz :)

Emrecim teşekkür ederiz, umarım güzel bir konser olur
 
Selam, konseriniz çok güzeldi. Ben arkalarda hopladım zıpladım hep :) Güzel şarkı seçimleri olmuş. Başarılar arkadaşlar
 
Yorumlar için çoook çook teşekkürler Amca, Emre ve Gökhan. Ayrıca "Mars Production" ekibine bize verdikleri her tür destek için ayrıca teşekkür ederiz..

Pop-Up! çok yakında yeniden sahne alacaktır. Buradan bildirecez arkadaşlar..
 
Konseri beğendiyseniz ne mutlu bize. Amaç zaten güzel müzikle güzel bir aşkşam geçirmekti.

Gitar sound u ile ilgili olara pure volume daki kayıt da kullanılan gitar Jackson DKMGT (semi active EMG HZ manyetikler) pedallar ise BOSS blues drive , super chorus ve ds2 turbo disturtion dır. Kayıt direk mixer den alınmıştır güzel bir anfi olsa tabiki daha iyi bir kalite yaratıla bilirdi. Emre ise fender Strat we prosesor kullandı ki kendisi daha iyi açıklar size :) . Bunundışında Bass gitar olarak squire jazz bass kullanıldı wede behringer bas equalizer kullanıldı. Wokal sonradan kaydedildi enstürmanlar ise aynı anda kaydedildi (bi nevi hucum kayıt). Ancak kayıt yüzünden tek gitar sağ da tek gitar ise solda kaldı we streo oldu. Umarım bir nevi açıklaya bilmişimdir.
 
Bide eklemek isedim ilk konserimizde sevgilimle bizim şarkımız olan stranger by the day i o söylerken benimde çalmam gibi bir mutluluk yokmus. Umarım beğenmişsinizdir darısı sizin başınıza :)
 
yeni girebildim foruma! :D konser çok iyiydi,gerçekten başarılıydı! herkesi tek tek tebrik ediyorum! sway de temponuz düştü azcık sanki =) ama güzeldi genelinde gerçekten! nice böyle (daha da!) güzel konserlere! takip ediyoruz gelişmeleri! =) başarılar!!!
 
eheemm öcelikle sayfanız hayırlı olsn arkadaşlar nihayet yapmışsınz .. vlaa konserinz çok güseldii gerçi bn video çekmekten pek bişi anlamadm ama olsun =) yaa şu justin in şarksını çok beyendiimi hatırlıorm bide besteniz güsel .. ayrıcaa are you gonna be my girl çalın .. tarzınz fln çok güsel bence farklı oldu güsel oldu=) haa unutmadan logonuz süper abi=) şimcik bu kdr övgü yeter hemen kalkmasn bi tarafınız .. genel olarak iyiydi hpinizi tbrik ederm gelştirn kendinizi inş! hdii başka konserlere başka yormlaraa hpinize başarılar
 
sadecearda demiş ki:
Bide eklemek isedim ilk konserimizde sevgilimle bizim şarkımız olan stranger by the day i o söylerken benimde çalmam gibi bir mutluluk yokmus. Umarım beğenmişsinizdir darısı sizin başınıza :)
Bencede askım seninle aynı sahneyi paylasmak benim için de coook güzeldi.
 
eheh pop up pop up!!! yahu cok eglenceli konserdi! benim gibi ileri derecede death-metal ci bi kisiligin hayatinin sarkilarindan olan cry me a river da cok ölünesi bi coverdı :)
ender
 
Geri
Üst