ODTÜ MT Metal Günleri Seçmeleri

Sonuçlar açıklanmadan ben fikrimi söyliyeyim açıkcası kötüydük seçmelerde soğukta bekledik, ellerimiz dondu,benim sesim kapandı soğuktan seçmeler bittiğinde yeni açılmıştı oysaki:D neyse olursa ne ala olmassa önümüzdeki maçlara bakıcaz :D katılmış ve katılacak bütün gruplara başarılar

-Kasatura-
 
Geçen sene de biz 5,5 saat beklemiştik o karlı havalarda :D Ama güzel bir heyecan o baraka stüdyo önünde beklemek. Seneye Korku Tüneli ( hardcore ) ve Stigmata ( gotik ) olarak biz de katılacağız :)
 
Gitar anfisinin jag (artık ne deniyosa ona :LOL: ) girişindeki problemden ötürü rötarlı da olsa çalabildik. Umarım beğendirebilmişizdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz. Seçilirsek bi parça fazla süre verilmesini talep ediyoruz, zira geçen sene "kapatıyoruz kardeşim" diyerek son şarkıyı çaldırmamışlardı :twisted: Vatana millete hayırlı olsun. MT'ye de kolay gelsin diyorum.
 
programda değişiklik olabileceği göz önünde bulundurularaktan programı sildim kesinleşince Odtü MT'den görevli arkadaşlar Programın Son Halini Yollayacaktır.
Kusura bakmayın...


Saygılar...
 
Bu program eline nerden geçti Cyst bilmiyorum ama müzik topluluklarından birisi programı açıklayana kadar her türlü değişiklik olabilir programda bunu belirtmek istiyorum herkese :)
 
hmm haklısın aslında o zaman silmek lazım mi neyse biraz dursun değiştirilmesi gerekirse hemen uyarıya göre hareket ederim sonuçta amacım reklam değil haber bekleyen insaları aydınlatmak
 
bu arada program elime şöyle geçti D'arch grubundayım ve e-posta bana geldi yani atmasyon yok Odtü MT tarafından yazılmış birşey değişecek olsa bana da değişebilir denilirdi değil mi?
 
Biz şehirdışından katılmıstık ve 4 saat yolculuk sonrası epey bi bekledik sıranın bize gelmesini hakikatten o halde girip ne yapacagımızı bilemeden çaldık ellerimi harbiden hissetmiyordum.Katılan emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Bizimle birlikte aynı sahneyi paylaşacak olan tüm müzisyen arkadaslara şimdiden başarılar diliyorum.Görüşmek üzere;

APATHETIC-Gitar-Ilker

(Bu arada a-Maze grubu bizden önce seçmelere girdi buradan onlarıda tebrik ediyorum gerçekten çok iyiyidniz internet üzerinden epey bi araştırdım sizi fakat bulamadım.Buradan bunu söylemek istedim.)
 
Cyst demiş ki:
programda değişiklik olabileceği göz önünde bulundurularaktan programı sildim kesinleşince Odtü MT'den görevli arkadaşlar Programın Son Halini Yollayacaktır.
Kusura bakmayın...


Saygılar...

Umarım Melatonin'in saatinde bir değişiklik olmaz; zira az önce patrondan zar zor izin aldım ... 17.11.2006 saat 18:00 idi ...
 
Biz de sizi tebrik ederiz "Apathetic" ,galiba vermis oldugumuz jacklar sans getirdi ve o yorgunluga ve soguga ragmen catir catir caldiniz :LOL: o gun dinleme sansimiz olmadi artk persembe gunu tanisiriz.. isin ilginc yani konserde de bizden sonra cikcaksiniz :) Ayrica amator gruplar forumunda grup basligimiz yer alio istersen ordan konusabiliriz..Herkese basarilar..
 
Saatlerin uymaması sebebiyle ORIGAM bu sene ODTÜ Metal Günleri'ndeki yerini alamayacaktır.
Çıkacak tüm gruplara başarılar ve güzel bir organizasyon olması dileğiyle (ki zaten güzel olacağından eminim)
 
Geri
Üst