Umut Kuzey'le GençROCK

Geçen gün yüksek sadakat in çıktığı gün tesadüf rastladm kanala biraz izledm. sonra kendi parçasını söyledi sanırım ama bas gitarla elektro gitarın akortları birbirini tutmuodu ama davulcu sağlamdı alakasız parçayı twinlerle ataklarla döşedi =)
 
Umut Kuzey'in çabasını takdir ediyorum ama bence ya şarkı söylemeli ya da sunuculuk yapmalı. Yani programın formatına sadık kalınmalı bence.
Şarkı söyleme kısmında, gruplarla yaratılmaya çalışılan samimiyet bozuluyor bence.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Yüksek Sadakat'in olduğu programı örnek vereceğim; onlarla ben de röportaj yaptım daha önce. (Sorularımı çok da beğendiler, sağolsunlar.) Umut Kuzey, gruplara hazırlanmıyor bence. Yani Yüksek Sadakat'a sorduğu sorular gerçekten artık herkesin bildiği ve muhabirin hazırlanmadığı zamanlarda ortaya attığı klasik sorulardı. Ki zaten soru yerine genelde şöyle bir kalıp geçti:
"Cemil Bey Ankara'daymışsınız eskiden?"

yani ortada zeka parıltısı barındıran (zeka parıltısı sözü Cemil'e aittir tamamen.), grubu zorlayacak (bu da Yüksek Sadakat'in bayıldığı soru tipidir.) sorular yoktu. Şahsen ben internet sitelerine girdiğimde Umut'un sorduğu soruları rahatlıkla bulabilirim. Oysaki muhabir grubu düşündürmeli, farklı olmalı.

Ayrıca Umut yayında hiç rahat görünmüyor. Çok kasıyor ve çok gergin. Biraz rahatlaması lazım. Bazen elini kolunu nereye koyabileceğini bilmiyor. Bu da zamanla düzelir sanıyorum.

naçizane eleştirimdir.
 
abi bu adam şarkı söylemesin yaa harbiden ama.İnsan bi çekimler sorası nası söylediine bakar yada berbat sölediini anlaması lasım neyse geçelim umut kuzeyi..Kral tvnin böle bi olaya adım atması güzel tabii ama şunu da sölemeden edemicem artık rock popun yerini almışdurumda diebilirim.Artık popçudan ziyade rockçı türemeye başladı.Bu durumun da biraz düzelmesi lasım
 
nightbird demiş ki:
bende şarkı söylememesi taraftarıyım.olmuyo yani. özelliklede kurban ın yalan şarkısını söylemesin abi :)
kesinlikle..
bi de gruplara hazırlanmıyor cidden, internet sitelerinden ya da buldugu bi yerden okumaya calısıyo o da olmuyo komik görünüo, ya fazla heyecanlı ya da hazırlıksız çıkıyor :roll: :bilmem
 
Arkadaşlar, şimdi gençrock ı izliyorum ve umut Kuzey'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Çünkü çok güzel bir program ve pek çok amatör arkadaşı tanıma fırsatı buluyoruz.Kılçık grubunu tanıma imkanı buldumçBunun nesi kötü.Kaldı ki bu programı ve KonuşaRock programını hazırlayıp sunan Umut Kuzey. Hiçbir şeye katkıları olmayan Rock müziği adına ne yaptıkları belli olmayan boş boş konuşmayı seven arkadaşları biraz hakkaniyete davet ediyorum.KonuşaRock programına Umut Kuzey'in hazırlanmadığı eleştirisini ise hayretle karşılıyorum.Sanırım bu eleştirilerde nedense hiçbirşey yapamamanın çekemezliği sonucu.Çünkü Adam Bulutsuzluk Özleminde ilk defa Türk Televizyonlarında Nejat Yavaşoğlu'nun 1975 yılında Erovizyona katıldığı "Caniko" isimli 45 liği bulmuştu.Emre Aydın' da 6. caddedeki diğer arkadaşını bulmuş vede sing your song yarışmasının görüntülerini bulmuştu.Aylin Aslım'da Aylin Aslım'ın ilk grubu olan "Zeytin" ninden diğer elamanı bulmuş ve fotoğrafları ile şaşaırtmıştı.YineAylin Aslım la düet yapan Ayben'i süpriz yaparak konuk almıştı. Ve bunun dışında pek çok emek gerektiren şeyler.Umut Kuzey üstelik en iyi sunuculuğada aday değil. Ben şuna inanıyorum, sizde bu önyargı varken Umut Kuzey ağzıyla kuş tutsa bazı boş konuşmaktan başka iş yapamayan insanlara yaranamaz.Fakat ben Umut Kuzey'e kendi adıma teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst